Regionsråd halverer støtte til Lars Larsens golfturnering

Golfturneringen Made in Denmark får i år 3,5 millioner kroner mindre i støtte fra Region Nordjylland

Dyne-Larsen  elsker at spille golf og er primus motor i Made in Denmark-turneringen, som hidtil har fået 7,5 millioner i offentlig støtte af Region Nordjylland. Nu er støtten halveret. (Foto: Emil Ryge Christoffersen)
Dyne-Larsen elsker at spille golf og er primus motor i Made in Denmark-turneringen, som hidtil har fået 7,5 millioner i offentlig støtte af Region Nordjylland. Nu er støtten halveret. (Foto: Emil Ryge Christoffersen)

Golfturneringen Made in Denmark havde forventet en årlig støtte på 7,5 millioner kroner fra Region Nordjylland i turneringens tre første leveår.

På et møde tirsdag aften besluttede regionsrådet dog, at Made in Denmark blot får fire millioner kroner i 2016.

Turneringens bestyrelsesformand, Lars Larsen, har været særdeles kritisk over for regionens planer om at mindske støtten, og forretningsmanden har endda truet med at flytte Made in Denmark til et andet sted i landet.

Dyne-Larsen  elsker at spille golf og er primus motor i Made in Denmark-turneringen, som hidtil har fået 7,5 millioner i offentlig støtte af Region Nordjylland. Nu truer han med at flytte turneringen til Sjælland, hvis regionen fjerner støtten. (Foto: Emil Ryge Christoffersen) Samfund Midt i Dyne-Larsens golf-krig: Nu får han en pris

- Selv om beløbet er mindre, end jeg havde håbet på, er jeg glad for, at regionsrådet anerkender Made in Denmarks betydning for vækstfremme og turisme i Nordjylland, siger Lars Larsen i en pressemeddelelse.

Made in Denmark, der er en del af European Tour, blev spillet i Himmerland for første gang i 2014.

I år spilles turneringen fra 25.-28. august umiddelbart efter OL i Rio de Janeiro.

Made in Denmark har endnu ikke indgået kontrakt med European Tour for de kommende år.

Lars Larsen elsker golf. Og han vil gerne have regionsrådet i Nordjylland til at hoste op, så hans golfturnering kan blive til noget. (Foto: Emil Ryge Christoffersen) Dansk politik Dyne-Larsen i golf-krig med politikere

10 kommentarer
Vis kommentarer