Ren gak-gak i Skat: Susanne fik check på 1 øre

Susanne Madsen fra Køge gjorde store øjne, da hun fik en check fra Skat på en øre

- Det er jo det rene galimatias.

56-årige Susanne Madsen fra Køge kunne næsten ikke tro sine egen øjne, da hun fik en check fra Skat ind af døren.

For beløbet var ikke engang nok til, at hun ville kunne købe så meget som en enkelt lille skrue i den lokale Silvan. 0,01 kroner eller lige præcis det samme som én enkelt øre, lød det absurde beløb på.

 - Det er jo helt vildt, hvad vi bruger af skattekroner på, at Skat sender sådan noget ud. At sende en check på en øre, det er jo fuldstændig vanvittigt, at vi bruger skattekroner på det, siger Susanne Madsen til Ekstra Bladet.

Den 56-årige kvinde lukkede for kort tid sit firma og siden, er hun blevet kastet ud i et regulært skattecirkus. Derfor står hun nu frem med sin historie, da hun er frustreret over, at Skat spilder skatteborgernes penge.

- Jeg har haft et firma, som lukkede. Så først kommer der et girokort på 68,24 kroner, som jeg betaler. Kort tid efter får jeg det beløb, jeg lige har betalt. Og nu er denne her chcek, så kommet på en øre. Så nu synes jeg godt nok lige, at de strammede garnet, fortæller Susanne Madsen.

Skat oplyser, at det er påkrævet, at de sender en sådan regning ud, da der ikke er et mindste-beløb i l oven.

Se også: Betalte skatte-gæld på 2 øre: Nu refunderer SKAT 1 øre

Sket før
Susanne Madsens sag er ikke enestående. Ekstra Bladet har tidligere kunne fortælle, at en mand skulle betale 65 kroner i strafgebyr ud over de to øre, han skyldte i moms. 

- Skat plejer ellers at afrunde til nærmeste hele krone, så jeg synes, det er meget mystisk at de sender en regning på 2 øre.

- Næh, jeg betalte bare de 65.02 kr (de 2 øre, de siger, jeg skylder, og så gebyret på 65 kroner).

- Besværet med at ringe til Skat, gad jeg ikke, skrev James W. fra Ekstra Bladets Nationen!.

Det stoppede dog ikke her. Den skarpe ungersvend erfarede, at Skat havde regnet forkert. Han skyldte nemlig ikke to, men kun én øre. Derfor fik han kort efter en check ind af døren på det absolut mindst mulige i det danske pengesystem.

155 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere