Restauratør pludselig død

57-årig restauratør pludselig død efter fald ned ad trapper på vej på arbejde

57-årige Benny Skafsgaard Petersen er pludselig død, efter at han faldt ned ad trapperne fra sin lejlighed på vej til arbejde. Arkivfoto: Jakob Stigsen Andersen
57-årige Benny Skafsgaard Petersen er pludselig død, efter at han faldt ned ad trapperne fra sin lejlighed på vej til arbejde. Arkivfoto: Jakob Stigsen Andersen

Den 57-årige kok og indehaver af Restaurant Angus i Silkeborg, Benny Skafsgaard Petersen, er pludselig død, efter at han faldt ned ad trapperne fra sin lejlighed på Skoletorvet i Silkeborg på vej til arbejde lørdag.

Medarbejderne i restauranten blev nervøse, da Benny Skafsgaard Petersen ikke dukkede op på arbejde og ikke besvarede sin telefon.

Det skriver Midtjyllands Avis mandag.

Benny Skafsgaard Petersen var indehaver af Restaurant Angus på Christian 8.s Vej i 27 år, hvor han stædigt holdt fast i den samme menu med rejecocktail til forret og en god bøf til hovedret.

- Så længe folk vil spise maden, skal jeg nok lave den. Så skal jeg nok lade de andre om at lave råbåndsknob af porrer og tårne af ris, sagde Benny Skafsgaard Petersen til Midtjyllands Avis i forbindelse med sin 50-års fødselsdag i 2012.

Han blev uddannet kok fra Hotel Impala i Silkeborg for over 30 år siden og har sideløbende med sit ejerskab af Restaurant Angus, som åbnede i 1991, også fungeret som censor på landets kokkeskoler.

- Han var en helt speciel person, som man kunne være fortrolig med. Han var aldrig misundelig på andre, når de havde succes med deres forretninger, og han var en mand, der virkelig interesserede sig for andre mennesker og det, de stod for, siger Lone Fergadis, Benny Skafsgaard Petersens gode veninde fra restaurationsbranchen i Silkeborg.

Ifølge Midtjyllands Avis efterlader Benny Skafsgaard Petersen sig sin mor, en bror, en søster og flere nevøer og niecer.

0 kommentarer
Vis kommentarer