Rev kærestens indvolde ud, da hun råbte forkert navn under sex

En amerikansk mand myrdede sin kæreste og rev hendes tarme ud, da hun råbte sin eksmands navn under sex

Fidel Lopez er sigtet for det brutale mord på kæresten Maria Nemeth. (Foto: Politifoto og privat)
Fidel Lopez er sigtet for det brutale mord på kæresten Maria Nemeth. (Foto: Politifoto og privat)

En mand fra Florida er blevet sigtet for et brutalt mord på sin kæreste, efter hun to gange råbte sin eksmands navn under sex.

24-årige Fidel Lopez ringede 911 natten til søndag for at fortælle, at hans kæreste, 31-årige Maria Nemeth, havde svært ved at trække vejret.

Da politiet ankom til parrets lejlighed, fandt de Fidel Lopez grædende ved siden af liget af sin kæreste, der lå i en blodpøl. De fandt også store mængder blod og blodigt væv på gulvet i et skab og på badeværelset. Derudover var der skader på vægge og døre.

Maria Nemeth blev erklæret død mindre end 30 minutter efter Fidel Lopez havde ringet til politiet. Ifølge naboer var parret flyttet inde i lejligheden få uger før drabet, skriver Daily Mirror.

Gik amok over teenage-sex: Nu er han henrettet

Under et interview med efterforskerne, fortalte Fidel Lopez, at parret havde drukket tequila i lejligheden, hvor de senere begyndte at have 'barsk sex.' Ifølge Lopez bad Maria Nemeth ham om at putte en flaske og hans knytnæve ind i hendes vagina, fordi 'hun nød det' - så det gjorde han.

Efterfølgende var Maria Nemeth ifølge Fidel Lopez gået på toilettet for at kaste op. Her fandt han hende med vejrtrækningsproblemer og ringede 911.

Men da efterforskerne spurgte mere ind til det, ændrede Lopez på sin historie og fortalte, at parret havde sex inde i et skab. Under samlejet skulle Maria Nemeth have råbt sin eksmands navn to gange, hvilket gjorde Lopez rasende.

Nægtede gruppesex: Blev voldtaget og dræbt

Han efterlod Nemeth, som var stærkt beruset, i skabet, mens han begyndte at smadre ting i lejligheden - bl.a. en glasdør og en væg, som han slog hul i.

Derefter vendte han tilbage i skabet, hvor Maria Nemeth lå bevidstløs efter de store mængder alkohol og begyndte at sætte ting ind i hendes vagina og anus, deriblandt en ølflaske og et glattejern til håret. Derudover indsatte han begge sine arme op til albuerne og fik Maria Nemeth til at bløde.

Fidel Lopez fortalte politiet, at han i det øjeblik blev til et monster. Han tilstod også, at han havde hevet 'internt væv' ud af Maria Nemeths krop.

Herefter bar han Nemeths nøgne krop ud i badeværelset og forsøgte at genoplive hende ved at hælde vand på hendes ansigt - men uden held. Så vaskede han sine hænder rene for blod og gik uden for for at ryge en cigaret.

Da han vendte tilbage og forsøgte at gøre rent og skjule Maria Nemeths tarme, gik det op for ham, at hun ikke længere trak vejret. Herefter ringede han 911.

Fidel Lopez er blevet sigtet for mordet på Maria Nemeth søndag eftermiddag.

Dræbte kæresten med skud og 27 knivstik