Annonce:
Annonce:

Rikke gik fra 154 kilo til toptrimmet babe: Folk får et chok, når de ser mig nu

20-årige Rikke Wollesen har kæmpet med overvægt og mobning i mange år, men nu har hun tabt sig 76 kilo og har det fantastisk

Rikke har ændret sig markant (Fotos: Privat)
Rikke har ændret sig markant (Fotos: Privat)
Annonce:
Følg Samfund

Det har bestemt ikke altid været let at være Rikke Wollesen, og hun har i over to et halvt år kæmpet hårdt for at nå dertil, hvor hun er i dag. Til gengæld er det det hele værd, og efter et vægttab på samlet 76 kilo føler hun sig mere i live end nogensinde.

- Jeg har det fantastisk i min nye krop, jeg føler mig konstant i live. Jeg har selvfølgelig hele tiden været i live, men jeg har ikke levet rigtigt før nu, siger hun til Ekstra Bladet.

Den smukke STX-studerende fra Brønshøj har delt billeder af sit utrolige vægttab på Facebook, og i et interview med Ekstra Bladet uddyber hun hele historien.

Mobning og psykisk terror
Allerede i de små klasser blev Rikke mobbet og tog voldsomt på, da hun var omkring syv-otte år gammel.

Annonce:

- Jeg kæmpede med mobning og psykisk terror allerede fra omkring 3. klasse, og det stoppede i virkeligheden først for cirka to år siden. Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg mærke en følelse af ligegyldighed og tomhed.

- Det tog hurtigt fart og jeg begyndte at skille mig dårligt ud. Jo mere, folk lagde mærke til, at jeg tog på, jo mere ville jeg bare trøstespise og være ligeglad.

Utro kæreste ændrede alt
Rikke ville meget gerne tabe sig, men det var svært, for fælder med god mad, slik og hygge var nemme at falde i. En ubehagelig oplevelse endte dog med at være det, der gjorde Rikke ustoppelig.

Det skete for tre år siden, da Rikkes daværende kæreste var hende utro.

- Der skete et eller andet, alting ændrede sig i mit hoved. Hele min tankegang og måden at se verden på ændrede sig markant. Efter et par måneders 'break down' fik jeg blod på tanden og der var ingen, der skulle få mig ned på den måde igen.

- Jeg er ligeglad med ham nu, men dengang ønskede jeg, at han skulle fortryde det gevaldigt.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Rikke har ikke kun tabt sig, hun er også blevet stærk (Foto: Privat)
Rikke har ikke kun tabt sig, hun er også blevet stærk (Foto: Privat)
 

Annonce:

'Hende den fede'
Det fik Rikke til at komme i gang med sit vægttab for alvor, men til at starte med var der nogle grænser, hun skulle overskride.

- Da jeg startede med at træne, havde jeg virkelig ikke lyst til at stå i træningsrummet med alle de veltrænede mennesker, jeg var jo bare hende den fede. Men jeg overvandt frygten og kunne mærke, at folk havde respekt for, at jeg kom der.

I dag er hun selv en af de veltrænede og stærke piger i fitness-centeret, hvor hun bruger to timer hver eneste dag. Hun er dog stadig en livsnyder, der elsker god mad og hygge, men det kan sagtens gå hånd i hånd med et aktivt liv, mener hun.

- Hvis man siger til sig selv, at man ikke må spise slik, så spiser man bare dobbelt så meget. Jeg spiser, hvad jeg vil, men i moderate mængder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Rikke ser helt anderledes ud nu, end hun gjorde for to et halvt år siden (Foto: Privat)
Rikke ser helt anderledes ud nu, end hun gjorde for to et halvt år siden (Foto: Privat)

Tror ikke på, det er mig
Rikke er gået fra 154 til 78 kilo og har i dag en god muskelmasse og kondition. Hendes BMI er faldet fra 49,72 til 24 - fra sygeligt overvægtig til normalvægtig.

Annonce:

- Mange bliver direkte chokerede og overraskede, hvis de ikke har set mig længe. De mennesker jeg har mødt efterfølgende, tror ikke på, at billederne overhovedet er mig.

Rikke vil blive ved med at holde sin flotte krop ved lige og har ikke i sinde at stoppe.

- Jeg elsker at se nye resultater, og de mindste forandringer giver mig bare endnu mere kampgejst.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Rikke i sommers (Foto: Privat)
Rikke i sommers (Foto: Privat)
 

Fra not til hot
I Facebook-gruppen 'Råd til den perfekte træning' er der da også mange, der roser Rikke for hendes forvandling. Flere end 1.300 personer har indtil videre liket hendes opslag.

- Hvor er du vild. Ser pisse godt ud Rikke!

- WOW. Så sejt og du er SÅ smuk.

- Simpelthen fra not til virkelig hot. Godt gået.

- Ville måske aldrig have gættet på, at det var dig på det første billede.

- Ægteskabstilbud er hermed tilsendt, lyder det endda fra en ung mand.

Nu vil mobberne gerne snakke med Rikke
Rikke møder ind i mellem nogle af dem, der har mobbet hende, og når de ser hende nu, opfører de sig pludselig helt anderledes overfor hende.

Annonce:

- Mange af de mennesker bliver overraskede, når de møder mig nu. De snakker endda til mig, som om de aldrig har udsat mig for de grusomheder, de har. Det finder jeg mig ikke i.

Det har krævet blod, sved og tårer for Rikke at nå dertil, hvor hun er i dag.

- Det har virkelig krævet en kamp både fysisk og psykisk at nå hertil, med både tårer og smil. Man skal gøre sig mentalt klar på, at det bliver en hård kamp, men at den er værd at vinde. Man kan, hvad man vil.

Rikkes bedste råd til andre, der vil tage kampen op

- Gør det for din egen skyld og ikke for andres. Gør det fordi DU vil, og ikke fordi andre vil have, at du skal.

- Put ikke dig selv i et madfængsel, for man vil have det, man ikke må få. Arbejd med din selvkontrol, tænk dig om og spis i moderate mængder.

- Vær ikke bange for at give den gas i fitness-centeret, ingen dømmer dig.

- Når du træner, vil dit hoved give op 100 gange før din krop gør. Føl smerten og bliv ved alligevel. Det giver den bedste følelse bagefter.

- Forbered dig på, at det bliver hårdt mentalt, men husk på, at man kan, hvad man vil.

Rikke er ikke den eneste, der har gennemgået en vild forvandling. Tanya blev også mobbet med sin vægt, men i dag er hun et mega hit på de sociale medier på grund af sit flotte udseende. Læs hendes historie her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: