Ringede 112 fordi han var 'for høj på pot'

En amerikansk mand fik besøg af politiet, da han ringede 112 og fortalte, at han var blevet for skæv. Da de kom, lå han på gulvet i fosterstilling omgivet af chips og kiks

Da politiet kom hjem til den 22-årige, lå han i fosterstilling på gulvet omgivet af chips og kiks. (Foto: Jakob Erhbahn, Polfoto)
Da politiet kom hjem til den 22-årige, lå han i fosterstilling på gulvet omgivet af chips og kiks. (Foto: Jakob Erhbahn, Polfoto)

En 22-årig fyr fra den amerikanske stat Ohio havde taget sig lidt for godt af retterne, da han i fredags fyrede op for cannabispiben.

Da virkningen fra det euforiserende stof satte ind, blev han nemlig så skæv, at han ringede 911 (svarende til det danske 112, red.)  for at fortælle, at han var blevet 'for høj på pot'.

Politiet dukkede derefter på i hans lejlighed og blev ledt op til fyrens værelse af hans bedstefar. Da de kom op ad trapperne, kunne de høre stønnelyde fra værelset, og da de trådte ind i det, fandt de den 22-årige liggende på gulvet i fosterstilling, omgivet af Doritos og andre chips og kiks.

Se også: Rygende fed bryllupsfest havde eget hashtelt

Da manden så politiet, fortalte han dem, at han var alt for høj og ikke kunne mærke sine hænder, og at han havde røget for meget marijuana, mens han var i sin bil. Han fortalte også politiet, at noget af marijuanaen stadig lå i bilen, gav dem bilnøglen og sagde, at de skulle tage det hele.

Politiet fandt en pibe i bilen med rester af marijuana, to pakker med rullepapir, resterne af to joints og en glaskrukke, som var fuld af marijuana.

Manden, hvis navn er ukendt, nægtede imidlertid at modtage lægehjælp. Nu står han over for en undersøgelse i forhold til anklager om besiddelse af narkotika. Det skriver Fox News.

Islændinge er det folkefærd, der ryger mest hash. (Foto: Jacob Erhbahn, Polfoto) Samfund - 28. aug. 2015 - kl. 15:21 Her er de lande, hvor der ryges mest hash

99 kommentarer
Vis kommentarer