Rørende indsamling: Massiv støtte til kræftramte Magnus

Danskerne bidrager i disse dage stort til den otte årige dreng, Magnus, der er ramt af kræft i hjernen og har brug for en dyr behandling i USA

Magnus ses her sammen med sin storebror og lillesøster. (Foto: Privat).
Magnus ses her sammen med sin storebror og lillesøster. (Foto: Privat).

Tusindvis af danskere har de seneste dage bidraget stort til at otte årige Magnus fra Lyngby har fået massiv medvind i kampen om at få en livsvigtig kræft-behandling på en klinik i USA.

På Facebook gruppen 'Fighting for Magnus' er der på få dage blevet samlet 685.000 kroner ind til den kræftsyge dreng.

Annette Jensen var alvorligt syg af kræft i lever og lunger, men den livsnødvendige behandling stoppede brat pga. påsken. Nu er hun død. Og nu bliver ventetiderne endnu længere (Arkivfoto: Ole Frederiksen) Sundhed Ventetiden på kræftpakker vokser igen

I starten af januar fik Magnus og hans familie den chokerende nyhed, at den lille dreng var blevet ramt af en en aggressiv ondartet tumor i hjernen af typen Astrocytoma Anaplasticum grad 3.

Rigshospitalet kunne blot tilbyde livsforlængende behandling og gav Magnus 2-18 måneder at leve i. Siden har familien ledt efter eksperter, der kunne give Magnus håb om at overleve og fundet frem til Burzynski Clinic i Houston.

Samfund Ny test forbedrer kræft-behandling

Her har man gode erfaringer med at behandle netop den type kræft, som Magnus er ramt af, men behandlingen koster mindst 800.000 kroner.

Via Facebookgruppen har danskerne ikke blot doneret tusindvis af kroner, der holdes også opfindsomme auktioner for at finde pengene til at Magnus kan sendes til behandling i USA.

Besøg Facebook-gruppen 'Fighting for Magnus' - KLIK HER.

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer