Rørende kærlighed: Kun en ting kan stoppe de nyfødte tvillingers gråd

Da de to nyfødte tvillinger lige efter fødslen blev adskilt af en jordemoder, skreg de i vilden sky og græd hysterisk - se den rørende video i artiklen

Storesøstrene Corrine og Amelia sidder her med de to tvillinge-drenge, der græd hysterisk, da de netop efter fødslen blev skilt fra hinanden. (Foto: Privat/Facebook)
Storesøstrene Corrine og Amelia sidder her med de to tvillinge-drenge, der græd hysterisk, da de netop efter fødslen blev skilt fra hinanden. (Foto: Privat/Facebook)

To nyfødte tvillinger blev umiddelbart efter deres fødsel adskilt fra hinanden af en jordemoder i ganske kort tid. Men det faldt ikke i god jord hos de to nyfødte drenge Weston og Caleb, der skreg i vilden sky og græd hysterisk med et nærmest desperat udtryk i deres ansigter. Derfor lagde jordemoderen igen tvillingerne tæt sammen side og side, og i samme sekund, som deres kinder rørte ved hinanden, stoppede gråden. Og de to baby-drenge fik hurtigt et saligt udtryk i øjnene. Rørende bror-kærlighed - kind mod kind.

Det skriver flere medier heriblandt Fox News, ABC7News og Daily Mail

Herunder på et facebookopslag af tvillingernes far Dane Lyman kan du se den rørende video:

Tvillingerne blev født den 28. februar i byen Orlando i Florida. Deres far Dane Lyman, der er medicinstuderende, fangede det rørende øjeblik med en lille video, som han efterfølgende lagde ud på sin facebook.

- Jeg føler mig meget taknemmelig her i dag på Påske Søndag. For fem uger siden meldte vores tvillinge-drenge Weston og Caleb sig ind i klubben. Kort efter, at de blev født, fangede jeg den her video, hvor de trøster hinanden. Deres storesøstre kan heller ikke få nok af dem. Jeg og min kone Lisa er også helt vilde med dem. Jeg elsker min familie.

Det stolte ægtepar Dane og Lisa, der netop har fået tvillinger. (Foto: Privat/Facebook)
Det stolte ægtepar Dane og Lisa, der netop har fået tvillinger. (Foto: Privat/Facebook)
 

Til Yahoo Lifestyle har Dane Lyman også fortalt følgende om sagen:

- Min kone Lisa var ikke til stede, da jeg tog videoen, og vidste slet ikke, at det var sket. Og da jeg viste hende videoen, var hun meget emotionel og taknemmelig over, at jeg havde fanget det vigtige øjeblik på film. Vi græder stadig begge, når vi ser den video.

Ægteparret Dane og Lisa har i forvejen to små døtre Corrine og Amelia. Og Lisa er netop nu på barsel fra sit job som sygeplejerske for at passe sine to baby-sønner og sine to døtre.

Dane Lyman, der nu kan kalde sig 'Far til fire', håber, at det stærke følelsesmæssige bånd mellem hans to sønner vil fortsætte gennem hele deres liv.

- Et af vores største håb, da vi fandt ud af, at vi skulle have tvillinger, var, at de ville fortsætte med at være gode venner og støtte hinanden hele deres liv. At se dem trøste hinanden kun sekunder efter, at de blev født, var på en måde at se deres første skridt på vej mod en hel speciel relation, fortæller Dane Lyman til News Center Maine.

På Facebook skrev Dane også følgende:

- Det er lidt mærkeligt, at se vores tvillinger få så meget medie-opmærksomhed. Vi håber bare, at de medvirker til at skabe lidt glæde og lys i folks dag. Det har de i hvert fald gjort for os.

 

Storesøstrene poserer med de to baby-brødre. (foto: Privat/Facebook)
Storesøstrene poserer med de to baby-brødre. (foto: Privat/Facebook)
 


 

1 af 3 Det stolte ægtepar Dane og Lisa, der netop har fået tvillinger. (Foto: Privat/Facebook)
2 af 3 Storesøstrene poserer med de to baby-brødre. (foto: Privat/Facebook)
3 af 3 Storesøstrene Corrine og Amelia sidder her med de to tvillinge-drenge, der græd hysterisk, da de netop efter fødslen blev skilt fra hinanden. (Foto: Privat/Facebook)
3 kommentarer
Vis kommentarer