Rørende øjeblik: Han erklærer sin største kærlighed til sin døende kone

Videoen nedenfor viser en mand, der erklærer den ultimative kærlighed til sin døende kone. Se den rørende video herunder

Se kærlighedserklæringen her

Videoen ovenfor har rørt utallige på nettet - og med god grund. Hvis du ikke er klar på at fælde en tåre lige nu, så skal du ikke klikke på den.

92-årige Howard og 93-årige Laura har et 73 år langt ægteskab bag sig. Howard drog i krig under Anden Verdenskrig, og da han tog afsted sang Laura 'You'll Never Know' af Rosemary Clooney med Harry James til ham for at vise, hvor meget hun elskede ham.

Nu, flere årtier senere, har Laura ikke lang tid igen, og Howard beslutter at erklære sin kærlighed til hende ved at synge samme sang til hende.

Det er parrets barnebarn, Erin, der har filmet den rørende sang og lagt den på nettet. Her fortæller hun, at familien er på hospice hos bedstemoderen, der ikke har mange dage igen.

'Bedstefar synger deres kærlighedssang, den sang, der trøstede hende, da han tog væk for at være med i Anden Verdenskrig', skriver hun blandt andet på YouTube.

Sangen har fulgt parret op gennem deres lange ægteskab.

'Efter 50 års ægteskab fornyede de faktisk deres løfter til hinanden og sang denne sang som en duet for hele familien til receptionen. Desværre er bedstemor nu for svag til at synge, men det holder hende ikke fra at sige nogle ord til ham', skriver hun.

Siden videoen kom på nettet, har den kun bidraget positivt til familien.

'Hospicet mente, at hun havde det fint nok til at tilbringe sine sidste dage hjemme. Min smukke bedstemor Laura Virginia er stadig hos os, og hun hviler fredfyldt hjemme', skrev hun i weekenden samtidig med at hun takker for den fine respons, videoen har fået.

Se den rørende video ovenfor.

33 kommentarer
Vis kommentarer