Rørende video: Danske drenge hjælper hjemløs kvinde

Aarhusianske iværksættere fik ondt af hjemløs kvinde og et tilbød hende et job

Da tre aarhusianske drenge for anden dag i træk så en hjemløs kvinde sidde og fryse på gågaden i Aarhus, fik de så ondt af hende, at de besluttede sig for at hjælpe hende.

Drengene er iværksættere og står bag firmaet billigejakkesæt.dk, som har kontor lige ud til gågaden, og i bedste iværksætterånd valgte de at tilbyde hende at arbejde i stedet for at give almisser.

Derfor tilbød de hende, at hun kunne hjælpe med at dele flyers ud for deres firma. Lønnen ville være en krone pr. uddelt flyer.

- Vi ville ikke bare give hende kaffe eller mad, for det er bare et plaster på såret, som man bagefter river af igen, siger Jesper Lajer fra billigejakkesæt.dk, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

Kvinden, hvis navn er Elana, talte ikke så godt dansk, men ved hjælp af fagter og tegnsprog lykkedes det alligevel at få hende med på ideen, trods en smule skepsis. Det skulle oven i købet vise sig, at Elana er et naturtalent.

- Hun blev glad for det, og det gik stærkt. En halv time, så havde hun delt 125 flyers ud og kunne gå videre med 125 kroner i lommen, fortæller Jesper Lajer.

De har ikke set hjemløse Elana siden, men kunne godt finde på at gentage succesen, hvis hun dukker op igen. Eller måske ligefrem tilbyde hende et fast job.

- Det kan sagtens være. Hun gjorde i hvert fald et godt stykke arbejde, lyder det.

Samfund TV: Her får 'hjemløs' mand sit livs overraskelse

0 kommentarer
Vis kommentarer