Rørende video: Her beder hun ’far’ om at adoptere hende

En ung kvinde filmede det smukke øjeblik, hvor det gik op for hendes ’far’, at hun gerne ville adopteres. Videoen er gået viralt på Facebook

Videoen, hvor en ung kvinde beder sin 'far' om at adoptere hende, har taget fart på de sociale medier. (Video: Facebook/Misty Nicole Knight)
Følg Samfund

Misty Nicole Knight fra Richton Park i den amerikanske delstat Illinois har delt en video på sin facebook-side, som på kort tid er blevet set over 22 millioner gange. Med god grund, for klippet viser den hjertevarmende stund, hvor hun beder den mand, der har opfostret hende, om officielt at blive hendes far. Og så er der ikke et øje, der er tørt.

Manden, som ifølge Daily Mail hedder Ryan og menes at have været gift med Misty Nicole Knights mor, bad et familiemedlem om at filme det, da hun overrakte sin ’far’ en indpakket kasse med et påklistret brev.

Hun beder ham om at læse teksten højt, hvilket han gør, selvom han, allerede inden han går i gang, gætter på, at han kommer til at græde.

’Jeg vil bare have, du skal vide, at du er den mest fantastiske mand, jeg nogensinde har mødt’, læser Ryan fra brevet.

’Jeg ved godt, at vi er vildt mærkelige sammen, men det er det, der gør dig til dig, og jeg kan ikke forestille mig ikke at have dig i mit liv. Jeg er så taknemmelig for at kunne kalde dig for far’, fortsætter brevet, som til sidst kraftigt opfordrer Ryan til at åbne pakken.

I pakken finder han først en superhelte-dragt og noget slik, som Misty Nicole Knight drillende beskriver som ’hoved-overraskelsen’.

Til sidst falder tiøren for den unge piges højtelskede far. Bunden af æsken har hun nemlig foret med en bunke adoptionspapirer, som bare mangler Ryans underskrift.

Dét får manden til at bryde ud i rørte tårer:

- Gud, det har jeg villet gøre i evigheder, siger han grådkvalt, mens han krammer den unge pige, som snart officielt bliver hans datter.

Se den rørende video i toppen af artiklen.

Det er ikke første gang, at en sød far er gået viralt på Facebook. I oktober sidste år gik det verden rundt, da Benjamin Schock fandt en temmelig original måde at advare sin datters bejler på.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+