Rottealarm afblæst i Bilka

Et af Aarhus´ største varehuse, Bilka i Tilst, var lukket flere timer her til morgen, efter at medarbejder havde set rotte på varehusets lager

En medarbejder i Bilka i Tilst ved Aarhus observerede angiveligt en rotte i varehusets lager her til morgen, men alarmen er nu afblæst. (Privatfoto)
En medarbejder i Bilka i Tilst ved Aarhus observerede angiveligt en rotte i varehusets lager her til morgen, men alarmen er nu afblæst. (Privatfoto)

Bilka i Tilst ved Aarhus lukkede og låste mandag morgen svingdøren, netop som de første kunder begyndte at rulle ind på parkeringspladsen.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Årsagen var en igangværende jagt på mulige skadedyr, efter at en medarbejder mente at have observeret en rotte i varehusets lager.

Samfund TV: Her fandt politiet 25 ton slik i rottelort

- Vi tog ingen chancer og valgte med det samme at lukke varehuset, siger pressechef hos Dansk Supermarked, Mads Hvitved Grand, til Aarhus Stiftstidende.

Åbnet igen

Efter at have sat skadedyrsbekæmpere fra to forskellige firmaer ind i jagten på den potentielle gnaver, valgte Bilka - efter flere timers forgæves søgning efter mus, rotter, mosegrise og ekskrementer - i samråd med myndighederne at genåbne varehuset.

Samfund TV: Sådan undgår du rotterne

- Det ser ud til at have været falsk alarm. I hvert fald har ingen af skadedyrsbekæmperne kunnet finde hverken dyr eller efterladenskaber.  Vi fortsætter selvfølgelig med at være opmærksomme, og for en sikkerheds skyld har vi kasseret alt det brød, der er produceret i bageriet i nat, siger Mads Hvitved Grand.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer