Ryanair-demonstranter på plads igen torsdag

Også torsdag vil personale i Københavns Lufthavn demonstrere mod Ryanair, oplyser talsmand

Torsdag vil der igen være demonstrationer mod Ryanair i Københavns lufthavn.

Det bekræfter Jane Larsen, der er talsmand for de demonstrerende i Københavns lufthavn, efter at de onsdag aften mødtes for at diskutere situationen.

- Vi kommer til at fortsætte vores oplysning til passagererne torsdag, siger hun til Ritzau.

I løbet af onsdagen har hun sammen med en gruppe lufthavnsansatte oplyst passagererne i København lufthavn om deres bekymringer i forbindelse med Ryanairs indtog i lufthavnen.

Blandt andet ved at uddele flyers og ved at give det Ryanair-fly, der i dag landede i Københavns lufthavn, "en kærlig velkomst", som Jane Larsen selv kalder det.

- Vi synes, det har været en god dag. Vi havde en fin happening foran flyet, og vi er kommet rigtig fint ud med vores budskab om vores bekymring og omkring vigtigheden af ordentlige arbejdsvilkår i Danmark, siger Jane Larsen.

Hun afviser i øvrigt, at dagens demonstration var en blokade, som Ryanair ellers kalder det i en udtalelse onsdag aften.

- Vi synes, vi har været ordentlige. Vi har fulgt de sikkerhedsregler, der er blevet givet af sikkerhedspersonalet i lufthavnen, siger hun.

Ryanair-flyet, der i dag skulle være fløjet fra København mod Dublin klokken 15.30 blev mere end tre timer forsinket. De fremmødte demonstranter var blandt andet en af årsagerne til forsinkelsen.

- Det er rigtig beklageligt, og derfor valgte vi også at gå af hensyn til passagererne, siger Jane Larsen.

Hun oplyser, at nogenlunde det samme billede vil tegne sig i Københavns lufthavn i morgen i forhold til flypersonalets demonstrationer.

Hun ønsker dog ikke at gå yderligere ind i spørgsmålet om, hvorvidt der igen vil troppe ansatte op omkring selve flyet, når Ryanair lander i Københavns lufthavn torsdag kl. 15.05.

33 kommentarer
Vis kommentarer