Ryanair vil sende europæiske passagerer til USA for 100 kr.

Flyselskabet har løftet sløret for deres planer om ekstremt billige flybilletter fra Europa til USA

Snart kan europæiske passagerer komme til USA for bare 100 kr. med Ryanair.
Snart kan europæiske passagerer komme til USA for bare 100 kr. med Ryanair.

En tur til New York for 100 kr. lyder nok som et temmelig fristende tilbud i de flestes ører. Og inden for den nærmeste fremtid kan tilbudet muligvis blive til virkelighed.

Det er i hvert fald det irske lavprisselskab Ryan Airs ambition at sælge one-way flybilletter til 100 kr. for en tur mellem en række europæiske storbyer og USA inden for fem år. Helt præcis skal man fra 14 europæiske storbyer kunne rejse til 14 amerikanske byer, skriver The Mirror.

Se også: LO hiver Ryanair i Arbejdsretten

Hvilke byer, der skal være tale om, er endnu ikke fastlagt, men den irske hovedstad Dublin, London og Berlin kunne være blandt de europæiske, mens de amerikanske kunne være New York, Boston, Chicago og Miami.

- Europæiske kunder vil gerne kunne rejse til USA for færre penge, og det samme gælder for amerikanske kunder, som vil til Europa, siger en talsmand fra Ryanair.

Se også: Fagbevægelsen blæser til kamp mod Ryanair

Om det fristende slagtilbud kan blive til virkelighed afhænger dog af, om Ryanair kan få bygget fly, som er i stand til at flyve over Atlanten. Det regner talsmanden dog med kan ske i løbet af fire-fem år.

86 kommentarer
Vis kommentarer