Rystet guide: Her stormer løven mod turister

- Du ved, det er seriøst, når selv guiden er tydeligt rystet, lyder det fra fotografen. Se episoden her

(Video: Newsflare)
Følg Samfund

En tur i den sydafrikanske Kruger nationalpark var tæt på at ende helt galt, da en vrissen løve så sig sur på en flok gående turister.

Den dramatiske episode, som ifølge Newsflare fandt sted lørdag, udspillede sig, da turisterne i selskab med to guider spankulerede gennem det eksotiske område, hvor to løver var i gang med at forsøge at forøge flokken.

Pyton sluger bytte: Så går det helt galt

Hanløven var ikke tilfreds med at få parringsstunden forstyrret af tobenede turister, og den valgte at give sin mening til kende.

- Vi havde to ekstremt dygtige guider med os, som kender området ud og ind. Så vi følte os så sikre, som vi kunne på gåben - hvilket faktisk ikke er sikkert overhovedet, for at være helt ærlig!, sådan skriver Angelo, som har filmet episoden, på YouTube.

Artiklen fortsætter under billedet

Hanløven var ikke tilfreds med at blive forstyrret i sin hyggestund med hunnen, som her ses i baggrunden. Screengrab: Newsflare
Hanløven var ikke tilfreds med at blive forstyrret i sin hyggestund med hunnen, som her ses i baggrunden. Screengrab: Newsflare

Hanløven valgte at sætte i løb og spurgte direkte mod Angelo og de andre personer i selskabet, men til deres held stoppede den i første omgang hurtigt op igen.

Få sekunder efter satte rovdyret atter i løb, og det fik en af guiderne til prompte at råbe højt, hvorefter løven kølede ned.

- Du ved, det er seriøst, når selv guiden er tydeligt rystet, skriver Angelo om hændelsen.

Før mødet med løven var Angelo og de andre blevet nødt til at kravle i dækning i et træ, da en flok bøfler kom spurtende.

Så alt i alt blev det en mindeværdig dag i nationalparken.

Her lægger en løve an på hidsig hun-løve i Kruger Nationalpark. (Video: Newsflare)

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+