Annonce:
Annonce:

Så billede af sig selv i brudekjole: Nu er hun ikke til at kende

Hun syntes, hun så så forfærdelig ud, at hun rev bryllupsbillederne i stykker. Nu har hun gennemgået vanvittig forvandling

Debbie Dyson-Fussey græd, da hun gik op ad kirkegulvet. Foto: SWNS/ritzau/.
Debbie Dyson-Fussey græd, da hun gik op ad kirkegulvet. Foto: SWNS/ritzau/.
Annonce:
Følg Samfund

Da Debbie Dyson-Fussey fra Storbritannien i 2009 skulle giftes med sin mand Paul Fussey, brugte hun størrelse 54 i tøj, og hendes størrelse gjorde det svært for hende at finde en brudekjole, der passede.

Når hun besøgte forskellige brudekjole-butikker var svaret hver gang, at de ikke havde noget, der ville passe hende.

- Jeg var knust, jeg var så flov. Jeg gik ud af butikken og begyndte at græde, siger hun til SWNS.com.

Hun fandt til sidst en kjole, men bryllupsdagen, som skulle forestille at blive den bedste dag i hendes liv, blev den værste. Hun endte i stedet med at græde hele vejen op ad kirkegulvet.

Da parret senere modtog bryllupsbillederne, skyndte hun sig at rive dem midt over.

- Paul sagde: 'Du ser godt ud', men jeg sagde: 'Nej, jeg ser klam ud'. Jeg rev dem i stykker, for jeg ville ikke have dem hængende på min væg, fortæller Debbie Dyson-Fussey til SWNS.com.

Annonce:

Nye bryllupsbilleder
På bryllupsdagen vejede Debbie Dyson-Fussey 165 kilo. Hun besluttede sig derefter for at gøre noget ved sagen. Hun forsøgte at ændre livsstil og formåede da også at tabe et par kilo, men så røg hun tilbage i sit tidligere spisemønster. Et par måneder senere blev hun indlagt med en blodprop.

- Lægerne sagde, at hvis jeg ikke tabte mig, ville det være slut. Jeg havde ikke lyst til at indse, at jeg var så stor. Jeg sagde bare: 'Det er ikke så galt, jeg er ikke så stor'.

I dag har Debbie Dyson-Fussey tabt 75 kilo. Foto: SWNS/ritzau/.
I dag har Debbie Dyson-Fussey tabt 75 kilo. Foto: SWNS/ritzau/.

I august sidste år tog Debbie Dyson-Fussey igen mod til at tabe sig. Og på bare ni måneder er det lykkedes hende at tabe 75 kilo, og hun er i dag røget ned i en størrelse 42 i tøj.

I dag er hun glad for sit udseende og glæder sig over, at hun nu kan købe tøj i almindelige forretninger. Parret planlægger nu at fejre vægttabet ved at blive gift igen, hvor det også er planen at få taget nye bryllupsbilleder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: