Så er man tørstig! Går direkte på pub efter bus-påkørsel

Simon Smith tog sig ikke engang tid til at se efter, hvad der havde ramt ham, og fortsatte roligt videre på pub. Advarsel: Voldsomme billeder

Følg Samfund

'Åh, jeg har det, som om, jeg er blevet kørt ned af en bus'.

Et sprogligt billede, du kan ske at være blevet præsenteret for en lørdag morgen efter et vådt pub-besøg aftenen før. Mere usandsynligt er det til gengæld nok at høre nogen sige ordene, så snart de er trådt ind på beværtningen.

Ikke desto mindre havde 53-årige Simon Smith god grund til netop det, da han - ja, lørdag morgen - satte sine fødder baren på 'The Purple Turtle' i sydengelske Reading.

Spørgsmålet er så imidlertid bare, om han overhovedet bemærkede, hvad der var hændt ham på gaden, just uden for.

Her, viser videooptagelser fra stedet, kom en tilsyneladende løbsk bus nemlig pludselig farende bag den intetanende brite, der hverken kunne nå at se sig tilbage eller reagere, før det lilla monstrum kørte ham ned bagfra og sendte ham hårdt hen ad fortorvet i retning mod pub'en.

Det sidste var Smith tilsyneladende ganske tilfreds med, for hvor de fleste mennesker, der blev udsat for en påkørsel af den styrke, nok ville blive liggende - eller i det mindste kigge efter, hvad der rent faktisk ramte dem - rejste den kølige fyr sig bare op og fortsatte ufortrødent videre ind på puben.

Her er forklaringen
Over for The Sun erklærer han sig enig i, at historien er sjov, men også at den virkelige forklaring er lidt en anden.

- Jeg går den tur hver lørdag. Jeg bemærkede det ikke, men så hørte jeg noget larm bag mig, og jeg blev ramt bagfra. Derefter kan man se på overvågningen, hvad der skete.

- Det er sjovt, at alle tror, jeg gik ind efter den 'pint' (øl, red.). Rent faktisk søgte jeg sikkerhed og gik derfor ind på puben.

Politiet troede i første omgang ikke på Simon Smiths historie, da han jo var nogenlunde uskadt og i øvrigt helt rolig. Så så de optagelserne, og nu undersøges hændelsen.

Det vides dog fortsat ikke, hvad der forårsagede den, og ifølge The Guardian har politiet ikke anholdt nogen. En ambulance blev kaldt til stedet - ikke at den tørstige mand nok mente, han havde brug for den - lige som vejen efterfølgende var afspærret i to timer.

Busoperatøren fortæller til BBC, at man også undersøger den 'forfærdelige hændelse'.

Se den voldsomme, men ganske morsomme episode i klippet øverst

Vild video: Bevidstløs buschauffør i sammenstød

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby