Så for søren! Ny madras kan afsløre utroskab

Den har fået det kække navn 'Smarttress', for madrassen er simpelthen designet til at afsløre utroskab. Se mere om vidunderet i reklamen øverst i artiklen

Nu er der endnu en grund til at holde de seksuelle udfoldelser indenfor parforholdets trygge rammer og droppe utroskab. I hvert fald, hvis du er bange for at blive opdaget.

Et spansk firma har nemlig opfundet en madras, der afslører, om din seng bliver brugt til sex, når du ikke er hjemme. Hvilket den jo helst ikke skal, hvis du lever i et monogamt forhold.

Kys & kærlighed 7 tegn på du skal tilgive utroskab

Madrassen ligner en almindelig madras, men ifølge firmaet bag, Durmet, er der skjulte censorer, som opfanger mistænkelige 'rytmiske' bevægelser i sengen. Hvis bevægelserne matcher bestemte matematiske algoritmer, som er baseret på analyser af sex-bevægelser, vil den mistænksomme partner modtage en advarsel på hans eller hendes mobiltelefon.

Ifølge The Telegraph er det meget passende, at det netop er i Spanien, den utroskabs-fjendtlige madras er opfundet, da undersøgelser viser, at spaniere er blandt de mest utro folkefærd i verden.

Utroskab er et valg -men nogle er mere disponerede for det end andre. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Derfor er kvinder utro

De seneste tal fra den kontroversielle 'utroskabs-hjemmeside', Ashley Madison, lyder eksempelvis på, at antallet af spanske brugere er over én million. Der bor 46 millioner mennesker i spanien.

Prisen på en almindelig dobbeltseng-størrelse Smarttress er omkring 11.000 danske kroner.

Se reklame for 'spion-madrassen' øverst i artiklen

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
23 kommentarer
Vis kommentarer