Så utro mands sexvideo på Facebook: Helt knust

Video, hvor chef og medarbejder har sex, gik tidligere på ugen viralt. Nu har konen set videoen på Facebook

Sociale medier kan hjælpe med at forbedre relationer til bekendte og familie. De kan dog også det helt modsatte. Det måtte en kvinde fra New Zealand sande, da en video af hendes mands sex-eskapader med en yngre kvinde gik viralt i weekenden.

Da hun nemlig loggede på Facebook i mandags, dukkede videoen af hendes mand og den noget yngre juniormedarbejder pludselig op i hendes nyheder.

- Hun havde ingen ide om, at han var utro, indtil hun så det på Facebook. Hun er fuldstændig knust og kan ikke en gang tale til sin mand, siger en ven af hustruen ifølge The Telegraph.

Frit udsyn til alle
Manden, der er senior manager, valgte at have sex med den unge juniormedarbejder i et stort lokale efter en fredagsbar. Midt i al opslugtheden tænkte de to personer bare ikke på, at kontorets mur ud mod omverdenen er lavet af glas.

En hel restaurant fuld af mennesker - inklusiv bandet - på den anden side skyndte sig derfor hen til vinduerne og hev mobiler og kameraer frem. Det er de videoer, hustruen og moderen til mandens børn fandt på Facebook.

En mandlig mellemleder i 40'erne - gift og med børn - fornøjede sig med en yngre nyansat kvinde på forsikringsselskabet Marsh' kontor i Christchurch, New Zealand, fredag aften. nationen Skrivebordssex midt i fredagsbar: Sku' have slukket lyset

En ekskæreste til den unge kvinde har stået frem og fortalt om den uheldige hændelse.

- Jeg synes, det her er meget trist for alle parter. Hun er jo ikke den her type person - det er hendes første fejl.

- Hun er en meget sød person, og vi havde et fantastisk forhold, siger eksen Josh ifølge The Telegraph.

Kom sent hjem
Den unge kvinde og ekskæresten Josh har stadig fælles bolig og en hund sammen. Det var meningen, at de to skulle have mødtes fredag aften, hvor hændelsen skete, men hun dukkede aldrig op.

- Hun kom sent hjem den aften, siger Josh, der understreger, at de to ikke har været kærester, mens hun har haft noget kørende med senior manageren i firmaet.

Firmaets advokater har tidligere udtalt, at det er usikkert, om episoden kan være fyringsgrund.

- Vi ordner den her sag internt. Mere kan jeg ikke sige, har en talsmand fra firmaet sagt.

De to medarbejdere har ikke været på arbejde, siden deres kærlighedsaffære blev offentlig.

0 kommentarer
Vis kommentarer