Så vanvittig rig er Lego-familien

Lego-familien runder magisk grænse i ny opgørelse over Danmarks rigeste

Se denne vanbittige kosntruktion med Lego

Det kører på klodser for danske Lego i disse år. Legetøjsæskerne bliver flået ned fra hylderne i et tempo, så produktionen ikke kan følge med, og i starten af året blev Lego kåret til at være verdens stærkeste varemærke (eksternt link til forbes.com).

Se også: Lego-arving tjener 54 millioner

Og succesen smitter af på bundlinjen - i en sådan grad, at Lego-familien, som den første herhjemme, runder 100 milliarder kroner i formue.

Det viser Berlingske Business Magasins opgørelse over Danmarks 100 rigeste i 2015.

Se også: Lego skuffer små legetøjsbutikker

I alt 122,7 milliarder kroner ville Kjeld Kirk Kristiansen og hans tre børn, Thomas, Sofie og Agnete, kunne sætte ind på bankbogen, hvis de valgte at sælge firmaet.

Det viser opgørelsen, som er beregnet ud fra, hvor meget de rige danskeres virksomheder er værd i fri handel. Formuen er opgjort uden nærtstående fonde.

Se også: Lego vil bruge en milliard kroner på bæredygtighed

Formuen på 122,7 milliarder kroner svarer til en Bestseller-formue, en Coloplast-formue, en Lars Larsen-formue, en Ecco-formue og en pæn slat af Danfoss-formuen til sammen. Samlet udgør Lego-familiens formue en fjerdedel af de 100 rigestes formue i 2015, skriver business.dk.

Siden er sidste år er de 100 største formuer steget med 15 procent til nu i alt 498 milliarder kroner.

Lego-familien samlet i Billund i efteråret 2014 i forbindelse med åbningen af Lego House. Fra venstre er det Agnete Kirk Thinggaard, Camilla Kirk Kristiansen, Edith Kirk Christiansen, Kjeld Kirk Kristiansen, Sofie Kirk Kristiansen og Thomas Kirk Kristiansen. (Foto: Polfoto) Kendte Lego-arvingernes luksus-liv: Så rige er de

63 kommentarer
Vis kommentarer