Sådan bliver dit weekend-vejr

En skyet og lille smule kold weekend venter danskerne, oplyser DMI

Der bliver ikke meget solskin i weekenden. (Foto: Ruzanna Arutyunyan)
Der bliver ikke meget solskin i weekenden. (Foto: Ruzanna Arutyunyan)

Desværre!

Hvis du havde håbet på forårs-tendenser og høj sol i denne weekend, gårt du nok hen og bliver en smule skuffet.

For solen kommer kun i korte glimt til at titte frem bag skyerne. Lørdag morgen er der omkring frysepunktet, og det vi kan desværre ikke komme op på to-cifrede varmegrader denne lørdag.

- Der kommer en del skyer ind østfra. I de østlige egne bliver det lidt tøvende skyer, så solen kan skinne lidt igennem. Helt overskyet bliver det dog ikke, siger vagthavende meterolog ved DMI, Steen Rasmussen, til Ekstra Bladet, der fortæller, at vi kan forvente mellem fem og otte grader.

Hvor folk østpå godt kan komme lidt ud og nyde det nogenlunde lørdags-vejr, er man lidt mere uhedig i andre dele af landet.

- Særligt i de sydlige egne af Danmark er skyerne lidt tykkere, og der kan godt komme lidt regn. Men det bliver kun drypvis, siger den vagthavende.

Man skal heller ikke gå hen og forvente sig specielt meget af den sidste dag i ugen i morgen, hvor vi igen kan forvente mellem fem og otte grader.

- Der kommer nok en hel del skyer over det meste af landet, og enkelte steder kommer der lidt regn. Men langt de fleste undgår dog at blive våde, for det er tale i småtingsafdelingen, siger Steen Rasmussen.

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere