Sådan bliver påskevejret

Påsken starter med flot vejr og kun få byger, men ender lidt kedeligere med skyer og blæst

Arkivfoto: Ole Lind
Arkivfoto: Ole Lind

Du kan trygt gemme påskeæg til børnene i haven søndag eller nyde solen langfredag. Påsken byder nemlig på mere sol end regn, forudser DMI.

- Skærtorsdag bliver overordnet en ganske fin dag med sol. Der kan komme enkelte lokale byger, men det er en blandet landhandel, hvor de rammer, og der kommer ikke mange af dem. Mellem bygerne er der pæne perioder med sol, siger vagtchef Michael Skelbæk til Ritzau.

Torsdag er der fortsat en god portion blæst i hele landet, men den vil aftage gradvist i løbet af eftermiddagen. Temperaturen ligger på mellem fem og otte grader.

- Vi får formentlig en flot langfredag, hvor bygerne holder sig væk. Det bliver tørt med en del sol og temperaturer op til 10 grader. Det pæne vejr fortsætter lørdag med tørvejr, sol og ikke meget vind, siger Michael Skelbæk.

Også søndag får hele landet nogen eller en del sol med op til 10 graders varme. I løbet af dagen begynder det dog at blæse op.

- Og så er der ugler i mosen 1. påskedag. Det er usikkert, hvordan vejret præcis bliver, for det svinger meget. I øjeblikket ser det nogenlunde ud med lidt sol. Det bliver dog mere skyet, og mandag aften kommer regnen ind fra nordvest, lyder det fra vagtchefen.

Hele påsken skal man dog pakke sig godt ind, hvis man bevæger sig ud i løbet af natten eller de tidlige morgentimer.

Frosten bider sig nemlig formentlig fast i påskenætterne.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere