Annonce:
Annonce:

Sådan bliver påskevejret

Søndag er sidste dag med forårsvejr. Påsken tegner til at blive kold og kedelig vejrmæssigt

Annonce:
Følg Samfund

Hvis du havde strøget bikinien og badebukserne i håbet om, at påsken ville byde på sol og sommer, skal du skynde dig at få det på. Søndag er nemlig sidste dag i et stykke tid, hvor forårssolens stråler vil forkæle danskerne.

Som det ser ud nu, er der nemlig tegn på, at påsken byder på et vejr, der mest af alt minder om efterår, fortæller Steen Rasmussen, vagthavende hos DMI.

Varm søndag
- Det bliver en rimelig dag i morgen, hvor det dog starter let skyet, men hvor solen kigger frem i løbet af dagen. Temperaturerne kommer til at ligge mellem 15 og 17 grader. Det bliver varmest i Østjylland, siger han.

Allerede natten til mandag er det slut. Omend det bliver tørvejr, falder temperaturerne til ti grader, og der kommer mere blæst. Onsdag kommer bygerne ind over landet.

Spanien byder på sommer
- Der er ikke så meget regn mandag og tirsdag. Det er først, når vi når hen til natten til onsdag, at regnen kommer, og det fortsætter onsdagen ud med byger. Der kan også komme hagl, og så bliver det kuling med jævn til hård vind, siger Steen Rasmussen.

Det kolde vejr fortsætter ind i påsken, og hvis du trænger til sol, bliver du nødt til at rejse syd for Alperne, lyder det fra DMI.

- Man skal syd for Alperne, før man kan få sol og varme. Det ser fint ud omkring Middelhavet og Spanien. Det er omkring 20-25 grader, siger Steen Rasmussen.

Også Italien, Grækenland og Tyrkiet vil byde på varmere temperaturer, men her er der større risiko for byger.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: