Annonce:
Annonce:

Sådan piger: Ny trend vil sætte stop for øjenbryns-hysteriet

Sidste nye mode: Mal øjenbryn i panden formet som M' et i McDonald's - makeup-legende viser her på en video, hvordan man gør det

Den nye trend har visse associationer til en verdensberømt fastfood-kæde. (Foto: makeuphuney/instagram)
Den nye trend har visse associationer til en verdensberømt fastfood-kæde. (Foto: makeuphuney/instagram)
Annonce:
Følg Samfund

Hvis dine øjenbryn hænger i laser efter en lille rundtur i de mange skønheds-trends omkring de små hår over dine øjne, så er det faktisk meget forståeligt. For hvis man både har haft bølgede bryn, flettede bryn eller øjenbryn formet som en fjer, så har øjenbrynene faktisk været lidt på overarbejde.

Men det er der gode råd for nu. Makeup-legenden Huda Kattan mener nemlig, at den eneste måde at undgå eller stoppe de accelererende øjenbryns-trends ikke er at ignorere dem, men tvært i mod at tage dem helt ud i den yderste ekstrem. Og det har hun nu netop gjort på sin instagram-profil, hvor hun i en video viser, hvordan man laver de såkaldte McDonald's øjenbryn. Huda Kattan håber hermed, at der er sat en stopper for alle fremtidige øjenbryns-trends.

Og det er faktisk nemt at lave de nye McDonald's øjenbryn. Først skal man skjule sine oprindelige øjenbryn med pudder og concealer, og bagefter skal man så over sine egne dækkede øjenbryn male nogle nye store øjenbryn, der matcher de store buede M' er i McDonald's. Voila.

Efter at Huda Kattan lagde sin McDonald's øjenbryns-video ud på nettet, er der naturligvis masser af kvinder rundt omkring, der er blevet inspireret af hendes. Se nogle af dem herunder:

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: