Sådan ser en fødsel faktisk ud: Se nybagt mor iført voksen-ble

Den kendte mor-blogger Sarah Turner har netop født sit tredje barn - det fejrer hun på facebook med hjertevarme billeder, som enhver mor vil elske 

Den kendte britiske mor-blogger Sarah Turner, der har skrevet den populære bog 'The Unmumsy Mum Diary', hvor hun sætter fokus på det moderne moderskab, har netop født sit tredje barn, en velskabt lille dreng.

Det gør hun i den grad på morsom vis opmærksom på i et facebook-opslag på sin facebook-side 'The Unmumsy Mum'. Her har Sarah Turner lagt et dobbeltbillede op. På det første billede ser man Sarah ømt kysse sin nyfødte søn. Og på det andet billede ser man den topløse Sarah med lettere spredte ben og iført en såkaldt voksen-ble. Et typisk 'mor lige efter fødslen-billede'.

Til billedet skriver Sarah Turner:

- Når jeg ser tilbage på billederne i forbindelse med min søn Wilfs fødsel, er de her to billeder mine favoritter. Undskyld for det andet billede, hvis du sidder og spiser morgenmad. Men efter at at jeg først havde tænkt, at jeg ikke kunne dele billedet, tænkte jeg alligevel. Der er mindre synligt kød, end hvis jeg havde delt et biniki-billede. Og så repræsenterer billedet på smuk vis tiden lige efter fødslen. Jeg var helt euforisk på det tidspunkt, selv om jeg gik med spredte ben som John Wayne og var iført en voksen-ble.

Forfatteren og mor-bloggeren Sarah Turner fortæller i øvrigt, at hun sammen med sin ægtemand James har grinet meget af situationen, selv om det også var nogle hårde dage, de gik igennem sammen.

Facebook-opslaget gik direkte ind i hjerterne på tusindvis af mødre og blev hurtigt en viral succes. Netop nu har opslaget fået 34.000 likes samt 926 kommentarer.

Fiona MacBrain skrev i en kommentar:

- Tillykke og tak for at dele med os, hvordan en såkaldt efter-fødsel faktisk ser ud. Smuk og stadig med stor mave og voksen-ble.

Rebecca Welch skrev:

- Åh Gud. Billedet af dig i voksen-bleen bringer det hele tilbage til mig. Ha, ha. Jeg husker tydeligt den følelse af mine første skridt hen til toilettet, efter at virkningerne fra epidural-blokaden var ved at stoppe og min mave svingede frem og tilbage. Det er den mærkeligste følelse, jeg nogensinde har haft. Det var så sjovt.

 
15 kommentarer
Vis kommentarer