Annonce:
Annonce:

Sådan ser 'Fede Fie' ud i dag: Her er mine smukke ar

- Jeg skammer mig ikke det mindste, fortæller Fie Friedrichsen, der nu viser sin arrede krop frem efter voldsomt vægttab

Fie skammer sig ikke det mindste over sine ar efter operationerne. (Foto: Privat).
Fie skammer sig ikke det mindste over sine ar efter operationerne. (Foto: Privat).
Annonce:
Følg Samfund

Som 19-årig vejede hun 140 kilo - og to år senere nåede hun sit drømmemål om at komme ned på 70 kilo.

Efter det voldsomme vægttab blev Fie Friedrichsen landskendt, da hun stod frem og fortalte om sin kamp mod overvægt. Siden fik hun succes med bogen 'Fede Fie - Min kamp tilbage til livet'.

(Foto: Privat).
(Foto: Privat).
 

Nu blotter Fie Friedrichsen sin krop, der er mærket af flere operationer, hvor lægerne har fjernet overflødig hud efter vægtabet. Det sker under et blogindlæg med titel 'Mine 277 cm lange smukke ar'.

Fie tabte 70 kilo: Det har været svært at holde formen

Til Ekstra Bladet fortæller Fie, at hun ikke det mindste forlegen ved at vise sin krop frem som den ser ud i dag:

Annonce:

'Arrene er blevet en smuk del af mig! Jeg har accepteret dem som en del af mig og min historie. Jeg skammer mig ikke det mindste. Det lige før jeg faktisk synes det ser sejt ud! For mig symboliserer de bare så meget, og er også med til at holde mig motiveret og fokuseret på at vedligeholde vægttabet', skriver Fie Friedrichsen i en mail til Ekstra Bladet.

(Foto: Privat).
(Foto: Privat).
 

Operationerne startede umiddelbart efter vægttabet:

'Jeg fik det lavet fordi jeg efter at have tabt så mange kilo, ikke kunne acceptere at min krop nu lignede en 80-årigs. Det var utrolig demotiverende, at have knoklet så hårdt for så at ende op med en masse grim ubehagelig løs hud. Det var lige før jeg følte mig pænere som stor, end med løs hud. Fysisk var det også meget ubehageligt og begyndte at gøre ondt når jeg trænede. Mange folk tror det kun handler om forfængelighed og at man burde kunne acceptere lidt løs hud, men det har altså ofte større fysiske og mentale konsekvenser', skriver Fie, der desuden måtte igennem et smerte helvede efter operationerne:

'Fede Fie' gik fra 140 til 70 kilo: Sådan træner jeg mig i form

Annonce:

'Helt ærligt så gør det pisse ondt! Og jeg må indrømme, at jeg hver gang jeg vågnede fra en operation tænkte 'Hvorfor gjorde jeg det her?' Det værste er de første to uger som man bare skal igennem, derefter oplevede jeg at det gik hurtigt fremad. Når folk spørger hvordan det føles, så plejer jeg at sige, at det føles som at blive skåret midt over! Det jo en hård omgang for kroppen, og det er en ret stor sår-overflade man får. Derfor skal man også tage de her operationer alvorligt. Det ikke bare at få et lille snit som mange tror. Det er det værd, ingen tvivl om det - men jeg skal fandme aldrig igennem samme tur igen!', fastslår bloggeren.

 

Læs meget mere på Fie Friedrichsens blog - KLIK HER.


(Foto: Privat).
(Foto: Privat).

(Foto: Privat).
(Foto: Privat).
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: