Sådan tjener 27-årige Dan 120 millioner kroner om året

Dan arbejdede som butiksassistent i et supermarked - nu er han multimillionær

Den 27-årige britiske Dan Middleton plejede at arbejde som butiksassistent i supermarkedskæden Tesco. Men for et par år siden droppede han sit arbejde for at koncentrere sig 100 procent om sin hobby, som han selv mente, at han kunne gøre til en levevej. Dan Middleton var såkaldt 'gamer' samt ekspert i at spille diverse computerspil. Og den evne har nu gjort ham til multimillionær.

Det skriver flere medier heriblandt Metro.

Sidste år tjente Dan Middleton ifølge Forbes 120 millioner kroner på et år. Og i dag bliver hans videoer på YouTube jævnligt set af 20 millioner af hans trofaste fans. Han har også gennemført en såkaldt live-turné, hvor hans mange fans stod i kø for at komme med til arrangementet, hvor han selvfølgelig solgte diverse merchandise.

Hans fans er helt unge drenge
Dan Middletons store indtjening har nu gjort ham til Storbritanniens mest indtjenende på You tube. Dan fra Northamtonshire har oprettet sin helt egen YouTube-kanal 'Dan TDM', hvor han især har et publikum af drenge i alderen fra fem-ti år, der elsker at se på Dan, når han spiller diverse computer-spil. Det mest populære spil på DAN TDM er 'Minecraft'.

Dan har tidligere udtalt følgende om sin store succes:

- Jeg var slet ikke forberedt på det. Jeg har langsomt lært en hel masse i denne branche gennem de sidste tre - fire år. YouTube har i den grad udviklet sig. For fem år siden var det ikke noget særligt at være en YouTuber, forklarer Dan.

Dan's videoer er blevet set mere end ti milliarder gange. En enkelt af hans videoer er blevet set 44 millioner gange. YouTubers får ifølge Metro angiveligt omkring otte-ni kroner pr. 1000 visninger.

35 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere