Sad med kupon til 350 millioner: Så opdagede de noget frygteligt

Et engelsk par ærgrer sig gule og blå og føler sig snydt

Parret vil dog forsøge at få udbetalt gevinsten, som de mener, at de er blevet snydt for (Foto: Polfoto)
Parret vil dog forsøge at få udbetalt gevinsten, som de mener, at de er blevet snydt for (Foto: Polfoto)

Et par fastholder, at de havde de seks rigtige vindertal i Lotto. Alligevel har de ikke vundet. En uheldig fejl har nemlig gjort deres kupon ugyldig. Det skriver den engelske avis The Sun.

Det ældre engelske par Edwina og David Nylan troede, at de havde købt en kupon online med vindertallene 01, 02, 04, 19, 28 og 41. De skrev tallene ned på deres telefoner.

Da tallene blev udtrukket, opdagede parret, at de havde alle tallene rigtige på deres Lotto-app på telefonen. Det ville udløse en gevinst på 35 millioner pund, svarende til over 350 millioner danske kroner.

Der var bare et problem - deres køb af kuponen var aldrig gået igennem online. Der manglede nemlig penge på Lotto-kontoen til at købe kuponen, og derfor var transaktionen blevet afvist.

- Jeg er knust, men hvad kan vi gøre, siger Edwina til The Sun.

Parret selv mener, at de forsøgte at fylde flere penge på for at få kuponen til at gå igennem inden udtrækningen, men det afviser den engelske lottoservice, Camelot.

- Spilleren prøvede at købe en online Lotto-kupon flere gange den 23. december fra klokken 19 og fremefter, dog var der ingen dækning på spillerens konto - så de forsøgte køb gik ikke igennem, lyder det i en udtalelse.

Parret fastholder dog, at de vil forsøge at få udbetalt pengene, som de mener, at de har hårdt brug for.

- Min mand er 60 og arbejder stadig mange timer om ugen, og jeg har en søster som blev hjerneskadet da hun var ni år gammel og hun kan ikke gå så godt og har brug for en autokørestol, siger Edwina.

143 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere