Klokken 20 blev 214.000 selskabsnavne med adresser i Panama, De Britiske Jomfruøer, Seychellerne og en række andre skattely offentliggjort her.
Det er den internationale journalistorganisation ICIJ, som står bag databasen, som har ført til afsløringer af statsledere og sportsfolk fra hele verden.
Guide: Sådan søger du selv i de hemmelige Panama-data
Databasen er skabt, efter en anonym person henvendte sig til den tyske avis Süddeutsche Zeitung, som fik overdraget 11,5 millioner dokumenter, som siden blev delt med medlemmerne af journalistnetværket.
Dokumenterne stammer fra advokatfirmaet Mossack Fonseca, der har til huse i Panama, og som har haft det som specialitet at agere nøglepersoner i Panama-selskaber, hvor de egentlige ejere ikke har ønsket at stå officielt noteret.
I stedet har de fået fuldmagter fra stråmændene, så de uden for bøgerne har haft fuld ret over selskaberne.
Indtil nu har journalistorganisationen ikke ønsket at dele databasen med offentligheden. Men mandag 9. maj offentliggjorde journalist-organisationen alligevel navnene på selskaberne.
Men ingen af de originale dokumenter er i databasen. De er fortsat kun tilgængelige for de 110 medier i 76 lande, i Danmark Politiken og DR Dokumentar, som siden 3. april har offentliggjort artikler, baseret på de afslørende dokumenter, og som fortsat researcher i materialet, skriver Politiken, som også skriver, at Marina Walker, vicedirektør i ICIJ, har forklaret, at databasen blot gør de oplysninger tilgængelige for offentligheden, som de officielle selskabsregistre burde indeholde, nemlig navnene på de virkelige ejere bag selskaberne.
Der skete en fejl under valideringen af din bruger.
Gå til Min profil eller prøv igen senere.