Annonce:
Annonce:

Sætter 2,3 milliarder af til inflationshjælp

Mandag kl. 12 havde finansminister Nicolai Wammen (S) indkaldt til doorstep-pressemøde i Finansministeriet for at invitere til forhandlinger om mulige tiltag til at hjælpe inflationsramte danskere

Finansminister Nicolai Wammen præsenterer inflationshjælp
Annonce:
Følg Samfund

Flankeret af økonomiminister Troels Lund Poulsen (V) og kulturminister Jakob Engel-Schmidt (M) satte den danske finansminister, Nicolai Wammen (S), mandag ved middagstid ord på de igangværende forhandlinger om ny inflationshjælp til danskerne.

Regeringen har besluttet at sætte 2,3 milliarder kroner af til ny inflationspakke til gavn for de danskere, der er hårdt ramt af inflationen. Wammen åbnede på doorstep-pressemødet døren for Folketingets andre partier til at tage part i forhandlingerne om, hvordan inflationspuljen skal fordeles.

- Vi går efter en bred aftale, og vi starter forhandlingerne allerede i morgen, siger Nicolai Wammen.

Finansminister Nicolai Wammen løftede blandt andet sløret for planer om et engangsløft af ældrechecken på 5000 skattefrie danske kroner i en ny inflationspakke, regeringen ser skal tilgodese de danske børnefamilier, pensionister og kulturlivet, der stadig kan mærke efterdønningerne af coronakrisen.

- Der er danske børnefamilier og pensionister, der er hårdt pressede økonomisk og tydeligt mærker den høje inflation, udtaler den danske finansminister, Nicolai Wammen til den fremmødte presse.

Økonomiminister Troels Lund Poulsen (V) udtalte til pressemødet, at inflationspakken er fuldt finansieret af de penge, regeringen har sat af, og derfor håber de på, at de kan lave en hurtig aftale med Folketingets partier.

Nicolai Wammen regner med, at Folketinget har en aftale på plads inden vinterferien i uge 7.

Gas-chok: Kunder får 77 mio. retur

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: