Samsung bekræfter batterifejl i Galaxy

700 forskere og ingeniører har testet 200.000 telefoner og kan nu bekræfte fejl i batteri i Galaxy Note 7

Verdens største producent af smartphones, Samsung, bekræfter, at fejlproducerede batterier var årsagen til en historiske stor tilbagekaldelse af modellen Galaxy Note 7.

En intern og uafhængig undersøgelse 'konkluderer, at batterierne var årsagen til Note 7-episoderne', skriver den sydkoreanske virksomhed i en pressemeddelelse.

Virksomheden blev tvunget til at tilbagekalde telefonen, da forbrugere oplevede, at telefonens batteri blev overophedet og brød i brand.

Tilbagekaldelsen har kostet Samsung milliarder af kroner i tabt indtjening, ligesom mange flyselskaber har nægtet flypassagerer at medbringe telefonen om bord på fly.

- Vi beklager dybt den ulejlighed og bekymring, som vi har udsat vores kunder for, siger Koh Dong-Jin, chef for Samsungs smartphone-afdeling.

- Vi tager ansvaret for ikke klart at have identificeret og bekræftet problemerne, som opstod på grund af batteridesignet og produktionsprocessen, lyder det yderligere.

700 forskere og ingeniører har testet over 200.000 telefoner og flere end 30.000 batterier for at fastslå, hvad der var årsag til fejlen i telefonen.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere