Sangerinde kommer hjemløse til undsætning

Natasja Lee Dickinson har udgivet en single der skal sørge for mad på bordet til de hjemløse

Natasja Lee Dickinson blev inspireret af de hjemløse og vil derfor gerne give noget igen. (Foto: Privat).
Natasja Lee Dickinson blev inspireret af de hjemløse og vil derfor gerne give noget igen. (Foto: Privat).

Man siger at julen er hjerternes tid og selv om vi stadig er tidligt i december, er der nu mulighed for, at gøre noget godt for en udsat gruppe.

Den danske sangerinde, Natasja Lee Dickinson, har netop udgivet singlen 'Living On The Street', der er inspireret af hendes samtaler med hjemløse i København.

Se også: Iskold fattigjul: Ingen penge til vintertøj

I samarbejde med 'Hus Forbi' har Natasja Dickinson startet indsamlingsprojektet 'Giv avissælgerne et måltid mad'. Overskuddet fra sangen går, i de første tre måneder, til dette gode formål.

- Jeg skriver musik om mennesker i forskellige situationer og har tidligere været så heldig, at få lov til at spille en juleaften for de hjemløse i København. Jeg har efterfølgende brugt megen tid på, at komme lidt ind under huden på de hjemløse og så er der kommet en masse historier frem. Det er min sang inspireret af og derfor ville jeg gerne give noget igen.

Se også: Fattigdom i DK: Aldrig har så mange søgt julehjælp

- Jeg ringede til 'Hus Forbi' og vi fandt sammen frem til, at det ville være gavnligt, at samle ind til at de hjemløse kunne få et sundt måltid mad, forklarer Natasja Lee Dickinson, der i øjeblikket arbejder på sin første EP, der har fået titlen 'Humanity'.

Støt den gode sag. Køb sangen på iTunes - KLIK HER.

Læs mere om projektet  'Giv avissælgerne et måltid mad' - KLIK HER.

 

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer