Sangerinde udsat for nethad på grund af læbestift-billede af sin 5-årige datter

Ikke alle er begejstrede for verdensstjernen Jessica Simpsons billede, hvor hun poserer sammen med sin 5-årige datter - både mor og datter har trutmund og masser af læbestift - se billedet her

Mange små piger har gennem tiderne kastet sig over deres mødres make-up og har overmalet sig selv både med læbestift og mascara. Og mange mødre har også leget make-up leg med deres døtre. Men hvis man som Jessica Simpson er en verdenskendt sangerinde skal man passe lidt på at gøre det samme. Så ender man nemlig direkte i løvens hule.

Det måtte den amerikanske sangerinde Jessica Simpson sande, da hun for nylig lagde et billede ud af sig selv og sin 5-årige datter Maxwell, mens de begge med påsmurt læbestift laver trutmund til kameraet, mens de befinder sig i make-up-shoppen MAC,

Til det uskyldige billede skriver Jessica Simpson:

- Dette er ikke en reklame. MAC Cosmetic er min datters yndlingsbutrik. Mor - Datter - Dag.

Det skriver blandt andre womenhealthmag.com.

Det søde billede af mor og datter fik lynhurtigt en lang række nethadere på banen.

En vred følger skrev:

- Hendes yndlings butik. Oh My God. Hun skulle være ude at lege udendørs eller lære lidt om verden i stedet for at sidde i stol og putte make-up på sig i en MAC-forretning. Hvad fanden er der galt med dig?

En anden skrev:

- Det er fuldstændigt vildt for en 5-årig efter min mening.

Og en tredje skrev:

- Jessica er nødt til at begrænse, hvad hun deler på de sociale medier. Ingen har behov for at vide disse ting. Hold det for dig selv. Men det er Jessica for dum til at indse.

De fleste negative hadefulde kommentarer kom imidlertid fra dyre-aktivister, der mener, at MAC-produkter på grusom vis bliver testet på dyr..

En af disse skrev:

- Hvordan kan nogen med en samvittighed være fortalere for grusomhed mod dyr. Skam dig!

En anden skrev:

- Alle deres produkter skal testes på dyr i Kina.

Og en tredje skrev:

- Der er altså masser af 'cruelty free'(grusomheds frie) kosmetik produkter. Og mange firmaer, der ikke sælger til Kina af netop den grund. Så ja. Vi hader MAC for at vælge at brænde og torturere dyr.

I forsvar for Jessica
Men selv om hadet var intenst mod Jessica Simpson, skal det dog oplyses her, at Ekstra Bladet i kommentarfeltet fandt endnu flere følgere, der forsvarede Jessica Simpson.

En af forsvarerne skrev:

- Misundelige mennesker siger negative ting. Det eneste de kan finde ud af, er, at nedgøre folk. Hvis du ikke kan lide, hvad hun gør, så lad være med at følge hende. Jeg synes, at det er et sødt og dejligt at hun tilbringer tid sammen med sin datter. Uanset, hvor de går hen, eller hvad de laver.

En anden skrev:

- Hvorfor tror alle, at de har retten til at fornærme og tilsvine hendes rolle som mor. Jessica har en dag sammen, hvor de hygger sig. Og de ser begge bedårende ud.

-  Stop nu al det her Mor-shaming. Kvinder skal efter min mening forsvare hinanden. Hvilke budskaber tror i, at jeres hadefulde udmeldinger sender til alle vores sønner og døtre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 kommentarer
Vis kommentarer