Sarah har kræft men vil ikke behandles: Mandler og vand gør mig rask

Den 36-årige mor til fire mener ikke, at hun gør noget uansvarligt

36-årige Sarah Valentine fra Storbritannien tog til lægen, efter hun opdagede en knude i sit bryst.

Beskeden var, at hun havde kræft, og det næste skridt var derfor, at hun ville komme i behandling og eventuelt få fjernet brystet.

Men Sarah Valentine havde en helt anden plan.

Hun takkede nej til behandlingen og håbede i stedet på at blive rask ved at spise sundt.

Hun følger derfor en streng vegansk diæt, hvor hun spiser mange grøntsager og frø. Ifølge britiske Metro fortæller hun, at hun supplerer sin diæt med masser af mandler og vand, som hun renser gennem et filter, inden hun drikker det.

Sarah Valentine er mor til fire børn i alderen et til 15 år. Alligevel mener hun ikke, det er uansvarligt at vælge kemo-behandlingen fra.

- De er min prioritet, og jeg er ikke uansvarlig. Det her er ikke en diæt, det er liv og død, fortæller Sarah Valentine ifølge Metro.

'Healing hjælper mig'
Sarah Valentine mener, at hendes sygdom er 'emotionel', og at det derfor handler om at heale kroppen. Hvis diæten ikke kan gøre hende rask, vil hun dog overveje behandling.

- Jeg tror, at jeg har bedre chancer for at lykkes med det her end at blive opereret med det samme. Jeg tror på, at hvis jeg fik brystet fjernet, ville jeg være død om 10 år.

Selv om det kan være sundt at ændre sin kost, siger Martin Ledwick fra Cancer Research UK til Metro, at han bestemt ikke vil anbefale, at man bruger det som et alternativ til kemo-behandling.

- Der er ingen beviser for, at en ændring i kosten eller alternative behandlinger kan kurere kræft. Den almindelige kræft-behandling er baseret på forskning og er blevet grundigt testet i kliniske forsøg, før man har givet det til patienter, fortæller han til avisen.

Skulle man dog alligevel mene, at maden kan helbrede en, råder han alle patienter til at tage en snak med deres læge først.

257 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere