Annonce:
Annonce:

SAS-aktie vender på tallerken

Himmelflugt: Efter at lægge ud med et fald tidligere fredag har SAS-aktien nu vendt fuldstændigt

 

De danske topaktier er generelt i grønt i dag.
Annonce:
Følg Samfund

SAS har pludseligt fået en anelse luft under vingerne på aktiemarkedet i dag.

I morges lignede det ellers, at aktien fik hug for tredje dag i træk, men i løbet af under to timer står det ikke længere til troende.

SAS-aktien var i morges faldet med 6 procent, men i skrivende stund er det vendt på en tallerken, og den er nu steget med omkring 14 procent, siden markedet åbnede.

Mangler penge
Luftfartsselskabet meldte torsdag i en pressemeddelelse ud, at de ønskede at gennemføre en ny kapitalrejsning på op til 9,5 milliarder svenske kroner for at få styr på forretningen.

SAS' drømme om at rejse kapital udvander de nuværende aktier. Samtidig er det kriseramte selskab fortsat under konkursbeskyttelse i USA - den såkaldte chapter 11-proces.

- SAS har gjort det klart, at det ikke er mejslet i sten, at selskabet vil være børsnoteret, når deres konkursbeskyttelsesproces er overstået.

- Det åbner for, at aktierne ret beset kan ende med at være værdiløse, og det gør naturligvis investorerne nervøse, lød det tirsdag fra Jacob Pedersen, aktieanalysechef i Sydbank ifølge Ritzau.

Aktiekursen er for nuværende på 0,16 kroner.

Hvis de grønne tal giver dig lyst til at komme ind på aktiemarkedet, så kan du her læse, hvilke fejl indledende fejl du skal undgå.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: