SAS forventer coronatab for 140 millioner kroner

Virussen har haft en negativ på virkning på regnskabet

Hvor stor er risikoen for at blive smittet på rejse? Og hvilken aldersgruppe er mest udsat? Afdelingslæge Peter Henrik Andersen fra Statens Serum Institut svarer på læsernes spørgsmål

SAS forventer, at aflysninger af fly til og fra Kina i februar og marts kommer til at betyde tabt omsætning for 140 millioner kroner.

Det skriver SAS i en meddelelse til sit kvartalsregnskab.

Samfund SAS indrømmer: Ny video var planlagt

- De økonomiske udsigter forbliver usikre og udbruddet af Covid-19 føjer yderligere bekymring til en økonomisk opbremsning i nøgleøkonomier, som kan påvirke vores kunders efterspørgsel negativt, skriver SAS.

Samfund Ekspert afviser SAS-teori

SAS noterer, at selskabets flyvninger til Kina ikke udgør en stor del af forretningen. I alt har SAS's ruter til Shanghai og Beijing med 250.000 passagerer årligt.

- Tabet i omsætning fra suspenderingen af flyvninger i februar og marts forventes at løbe op i omkring 200 millioner svenske kroner(svarende til 140 millioner danske kroner), skriver SAS.

Samfund Rygende uenige: Slaget om SAS-videoen

Ena Lindholm er uforstående over for videoens budskab. En holdning, hun ikke er ene med. Foto: Jonas Olufson Samfund Forsvarer SAS: - Folk er krænkelsesparate

Samfund Efter SAS-skandale: Her gik det også galt