Savner du varmen? Her vender vejret

Den kommende weekend byder på koldt og vådt vejr, men i midten af næste uge skulle det gerne vende

Det ser trist og gråt ud i weekenden, men inden længe kan vi se frem til et markant vejrskifte. Se vejrudsigten fra DMI her.

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Det plejer at være i maj måned, danskerne for alvor tager hul på sommeren med grill, shorts og is i solen.

Den seneste udmelding fra DMI har lagt imidlertid lagt en dæmper på danskernes sommer-vibes. I den kommende weekend skal man ikke regne med temperaturer over ti grader, men til gengæld en masse nedbør i form af regn og hagl.

Arkivfoto: Per Rasmussen/ Ritzau Scanpix Samfund - 3. maj. 2019 - kl. 05:47 DMI-meteorolog: Det bliver køligt og hidsigt

Der er dog lys for enden af tunnellen. Allerede i næste uge kan vi forhåbentlig se frem til et skift i vejret.

- Vi har faktisk en del dage med det her kølige og ustabile vejr med dagtemperaturer på ti grader, og nattemperaturer helt ned mod frysepunktet. Det kommer til at gælde for i dag,(fredag red.) for weekenden og mandag-tirsdag. Først frem mod onsdag ser ud som om, der kan ske noget andet med lidt mildere temperaturer, end vi har nu, siger Erik Hansen fra DMI.

Har du udendørs planer denne weekend, lyder den klare anbefaling fra DMI, at få noget varmt tøj på, ligesom man bør forberede sig på en del byger.

Du kan se månedsprognosen for maj måned i videoen her:

Det er for en stund slut med det lune vejr og masser af sol. Samfund - 29. apr. 2019 - kl. 07:17 DMI: Atypisk koldt

34 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere