Se billederne: Grotesk grisling født med menneskehoved

Billeder af vanskabt grisling går verden rundt, men ejeren kommer ikke til at tjene en mindre formue på det virale fænomen

Det var dette billede af grislingen, der gik viralt. (Foto: All Over Press).
Det var dette billede af grislingen, der gik viralt. (Foto: All Over Press).

Den kinesiske bonde, Tao Lu, fra landsbyen Yanan i det sydlige Kina er blevet noget af en kendis i lokalområdet, efter at nyheden om en af hans grislinger har spredt sig til hele verden. Det skriver engelske The Mirror og australske news.com.au.

Bondens naboer var de første til at høre nyheden, da den nu verdensberømte grisling blev født med et menneskelignende hoved og en penis i panden.

(Foto: All Over Press)
(Foto: All Over Press)
 

Naboen Wu Kung var en af de første der så den vanskabte grisling og det var ham der lagde billederne på nettet, hvorefter historien tog fart:

- Jeg og nogle andre naboer tog hen for at se grislingen og den havde virkelig et menneskelignende ansigt og en diller i panden. Præcis som Tao havde sagt, hævder naboen, ifølge  news.com.au.

Er du bange for rotter, skal du være glad for, du ikke levede for 3 millioner år siden (Foto: Colourbox) Videnskab & teknik Så vildt bed giga-gnaveren 'rotzilla'

Ifølge Kung var grislingen i live efter fødslen, men den blev afvist af sin mor og døde efterfølgende, da den ikke ville mades med flaske. Bonden Tao fortæller, at han har modtaget adskillige bud på det lille kræ:

- Det var et stort kuld og denne vanskabte grisling var den sidste af de 19 grislinger der blev født. Alle de andre var normale, men den her var nærmest bizar. Det er en skam, at grislingen døde. Jeg kunne have tjent rigtig godt på den, hævder bonden i en samtale med The Mirror.

112 Hund skyder mand fra pick-up

Tao Lu har nu planer om at udstille den lille døde gris og holder historien vand, så tjener han formentlig en god skilling alligevel.

(Foto: All Over Press).
(Foto: All Over Press).
 

0 kommentarer
Vis kommentarer