Se billedet hele verden taler om: Svensk skønhed smadret til blods med flaske

Den 19-årige Sophie Johansson slog en gramsende mand væk fra sin krop på en natklub i Malmø - så fik hun en knytnæve og en flaske i hovedet - se det voldsomme billede nede i artiklen

Den 19-årige Sophie fik en knytnæve i ansigtet og blev slået med en flaske direkte i ansigtet. Se det voldsomme billede nede i artiklen. (Foto: Facebook/privatfoto)
Den 19-årige Sophie fik en knytnæve i ansigtet og blev slået med en flaske direkte i ansigtet. Se det voldsomme billede nede i artiklen. (Foto: Facebook/privatfoto)

Da den 19-årige Sophie Johansson i lørdags tog med sin ven på natklubben Babel i Malmö var der lagt op til en hyggelig aften i byen. Men det blev til alt andet end en hyggelig aften. Det udviklede sig nemlig til et voldsorgie, som Sophie garanteret aldrig nogen sinde vil glemme.

Problemerne startede ifølge den svenske avis Aftonbladet , da Sophie sammen med sin ven befandt sig på dansegulvet. Her mærkede Sophie pludselig, at der var en person, der rev i hendes taske. Da hun vendte sig om, stod der en ung mand og stirrede på hende. 

På et tidspunkt mærkede Sophie igen noget.

- Jeg kunne mærke, at han placerede sin hånd på min numse og mellem mine ben. Og så vendte jeg mig om igen, fortæller Sophie til Aftonbladet.

Sophie slog ud efter den gramsende mand for at få ham væk fra sin krop. Men han svarede resolut igen og placerede en knytnæve direkte i ansigtet på Sophie.

En flaske direkte i ansigtet
Den unge mands voldelige opførsel fik Sophie og hendes ven til at forlade natklubben Babel, inden situationen udviklede sig. Men i samme sekund, som de skulle til at forlade natklubben, slog manden nu Sophie direkte i ansigtet med en flaske, der ramte hende i den venstre side af ansigtet.

- Jeg kunne mærke noget vådt i ansigtet og troede selv, at det var væske fra flasken, men min ven så straks, at blodet flød ned ad mit ansigt.

- Jeg gik straks i chok. Men blev efterfølgende meget rolig igen. Usædvanlig rolig. Og jeg gik selv hen og kontaktede en af natklubbens vagter, for at fortælle, hvad der var sket.

Den lille lokale voldshistorie fra Malmø er nu allerede gået verden rundt. Både amerikanske, britiske, australske, italienske og spanske medier har skrevet om sagen. Heriblandt Fox News, Daily Mail og News.com.au.

Advarsel mod voldsomme billeder. Og hvis man vil se flere billeder af det blodige voldsorgie, kan man se dem i mediet Unilad.

Røg på hospitalet
Sophie blev efterfølgende kørt på hospitalet, hvor hun blev syet med adskillige sting i ansigtet. Hun kom først hjem til sit eget hjem kl. 07.00 om morgenen.

I dag er Sophie mere vred end ked af det.

- Jeg er taknemmelig over, at det trods alt ikke var mere alvorligt. Men jeg er oprørt over, at det endnu ikke er lykkedes at finde den skyldige, fortæller Sophie, der ikke hørte den voldelige mand tale, så derfor ikke har kunnet fortælle politiet, hvordan han lyder.

Men Sophie har givet følgende signalement af den voldelige mand: I 25 års-alderen, ca. 1,75 centimer høj og med kraftig kropsbygning. Han havde mørkt hår og var iført en mørk langærmet trøje.

Politiet i Malmø er selvfølgelig meget interesseret i at få oplysninger og tips fra folk, der har set noget eller ved noget om sagen.