Se den vilde video: Glubsk løve tager sin hævn over jægere

Hævnen er sød for denne løve, som sniger sig ind på to jægere i skræmmende video, som er gået viralt. Nu siger mange, at optagelserne er falske. Se videoen her og bedøm selv

Se løvens vilde menneskejagt i videoen her

Tydeligt stolt over sit bytte sætter kvinden sig med et jagtgevær i hånden ved siden af den løve, hun netop har skudt og dræbt. Samtidig gør manden klar til at tage det perfekte billede.

Imens sniger en anden løve sig lydløst ind på dem, måske for at tage hævn over sin afdøde ven.

Da løven sætter jagten ind, må det amerikanske par løbe for livet. På dramatisk vis kan man se løven springe over kameraet og efter de to jægere. Så lyder et skærende skrig og et skud fra geværet, inden der til sidst er helt stille og den uskadte løve roligt løber ud i horisonten. 

Navnene på de to mennesker er ukendte, og det vides ikke, hvad der skete med dem.

Er videoen falsk?

Den voldsomme video er lagt på Youtube af brugeren Jayden Tanner, som under klippet opfordrer til at bekæmpe 'throphy hunting', som giver turister mulighed for betale store summer for at få lov til at jage og dræbe vilde dyr.

'Det lykkedes mig at få fat i videoen, da jeg var i Sydafrika for et par måneder siden. En jæger viste mig den, og han syntes, den var morsom. For mig sætter denne video fokus på et stort problem, som verden skal se'.

Sådan skriver Jayden Tanner om videoens ophav og årsagen til, at han lagde den på Youtube.

Verden på vrangen Panter angriber mand bagfra - denne gang er der intet glas imellem

Men i kommentarsporet under videoen stiller mange spørgsmålstegn ved videoens ægthed.

- Den er falsk. Den døde løve var også falsk, skriver brugeren frankful wong.

- Det er ikke engang en god forfalskning, skriver brugeren Aging Reversed, mens brugeren BakerBrotherTV kun er enig med ham i, at videoen er falsk:

- En meget god forfalskning, mener han.

I videoen ovenfor kan du selv bedømme, hvorvidt løvens vilde menneskejagt er ægte

136 kommentarer
Vis kommentarer