Se det rørende øjeblik: Lærer vil give nyre til syg elev

Skolens rektor har filmet øjeblikket, hvor en 1. klasses lærer overrasker sin elev og hendes bedstemor med nyheden om, at hun vil donere sin nyre til det syge barn. Se øjeblikket i videoen herunder

Se læreren, Jodi Schmidt, overraske Natasha og hendes bedstemor her

Livet bliver fremover - forhåbentligt - en del lettere for en otte-årig pige fra den amerikanske stat Wisconsin.

Otte-årige Natasha Fuller lider af den sjældne sygdom Prune Belly syndrom. Sygdommen påvirker kroppen på forskellige måder fra person til person, men i Natashas tilfælde går det ud over hendes nyrer.

Ifølge det amerikanske medie Fox News får Natasha dialysebehandling tre gange om ugen, og hun bor i øjeblikket hos sine bedsteforældre i byen Oakfield, så hun kan være tættere på sit behandlingssted.

Natasha har ventet på en ny nyre i årevis, men da hun har haft adskillige infektioner i årenes løb, er den lille pige blevet fjernet fra listen.

Det skriver Fox News.

Samfund Frem med lommetørklæderne: Mor møder mand der fik søns hjerte

Men nu er der håb forude for Natasha. Hendes lærer Jodi Schmidt har nemlig vist sig at være et match, og lærerinden vil gerne donere sin nyre til Natasha. Den besked ser man Jodi Schmidt give først Natashas bedstemor, Chris Burelton, og bagefter Natasha i videoen øverst i artiklen.

I baggrunden hører man skolens rektor Becky Doyle, som også sørger for at fange det tårevædede øjeblik på kamera.

Jodi Schmidt begyndte at undersøge muligheden for, om hun var en potentiel donor tilbage i december efter at havde diskuteret situationen med sin mand.

Den rørende episode fandt sted i marts på Oakfield Elementary School. Bedstemor Chris Burelton tror ellers, hun er blevet bedt om at komme hen på skolen, fordi Natasha har lavet ballade. Men det viser sig langt fra at være .

Se episoden i videoen øverst i artiklen

1 kommentar
Vis kommentarer