Se det utrolige billede som hele verden flipper ud over

Fotografen tog et nat-billede, hvor det ser ud som om vulkanen Fuego i Guatemala går i udbrud direkte op i Mælkevejens svimlende himmelrum

Sådan her ser vulkanen Fuego ud i dagslys, mens den er i udbrud. Men se lige nede i artikelen, hvordan den ser ud om natten. Et helt utroligt billede.(foto: All Over Press)
Sådan her ser vulkanen Fuego ud i dagslys, mens den er i udbrud. Men se lige nede i artikelen, hvordan den ser ud om natten. Et helt utroligt billede.(foto: All Over Press)

Nogle gange går et billede op i en højere enhed. Man kigger bare med store undrende øjne på det og tænker wow. Det var netop det, der skete, da fotografen Albert Dros for nylig tog et usædvanligt smukt og nærmest foruroligende billede af vulkanen Fuego i det Mellemamerikanske land Guatemala. Billedet er taget så forunderligt, at det ser ud som om vulkanen går i udbrud direkte op i galaksen Mælkevejens stjernehimmel, og man også se det, som om at vulkanen med sit udbrud nærmest udskyder Mælkevejen op i den imponerende krystalklare stjernehimmel.

En ting er i hvert fald sikkert. Det er et imponerende smukt billede, der bare taler for sig selv.

Camperede ved vulkanen
Fotografen Albert Dros camperede i det høje vulkanområde, mens han tålmodigt ventede på det perfekte skud. Og da vulkan og Mælkevej pludselig smeltede sammen var han på pletten og fik det billede i kassen, der nu er gået verden rundt.

Albert Dros fortæller selv, at hans planlagte tur til vulkanen i den grad har betalt sig, og han er meget tilfreds med resultatet.

- Da jeg besluttede mig for at tage til Guatemala for at fotografere vulkaner, begyndte jeg allerede at researche på, hvordan jeg egentlig ville have, at mit billede skulle se ud. En vulkan i udbrud med rød lava, der bliver skudt mod himlen ser bedst ud om natten. Så det skulle selvfølgelig være et nat-billede.  

- Og da jeg endelig så vulkanen Fuego i udbrud meget tæt på kombineret med den voldsomme lyd fra vulkanen, var jeg nærmest lammet af ærefrygt. Det er det mest imponerende, jeg nogensinde har set i naturen. Og jeg er glad for, at det hele gik op i en højere enhed, siger Albert Dros.

Foto: Albert Dros/Caters)
Foto: Albert Dros/Caters)