Se kæmpe-bølgen smadre altanerne på bygning

Flere huse på den Kanariske ø Tenerife er blevet evakueret på grund af kæmpe bølger

Følg Samfund

Blæsten har i dag ramt Danmark samt andre dele af Europa. Og nu er der fremkommet billeder, der viser, at det stormende vejr også har godt fat i området ved De Kanariske Øer, hvor kysten på den største ø Tenerife blandt andet er ramt af gigantiske bølger.

En video-optagelse fra Tenerife viser, hvordan en kæmpebølge hamrer ind mod et fleretages hus ved kysten og nærmest smadrer to altaner, som om det var tændstikker.

Snesevis af huse ved kysten er blevet evakueret for beboere, der har søgt længere ind i landet for at undgå de farlige bølger.

Det skriver flere medier heriblandt Metro og The Mirror 

Den regionale borgmester Alvaro Davila har oplyst, at 65 lejligheder i byen Mesa er blevet evakueret for beboere. Og i området har man erklæret undtagelsestilstand. Garichico var et af de værst ramte områder. Her smadrede bølgerne ind mod byen og skabte små floder i gaderne til stor overraskelse for beboerne, der måtte flygte for at komme i sikkerhed.

Længere syd på ved feriebyen Adeje er der også meldt om store bølger. Her smadrede de store bølger blandt andet vinduerne på et hotel.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind