Se klippet: 16-årig pige jorder senator i debat

Den republikanske senator Jeffrey Lane "Jeff" Flake fra Arizona fik kam til sit hår, da han tog imod spørgsmål fra folk fra sin hjemstat. En utilfreds ung pige fik nemlig sat Flake på prøve

Se klippet, hvor Foxx sætter Flake på plads her

Da republikanske Jeffrey Lane "Jeff" Flake var til et møde med folk fra Arizona i byen Mesa, havde han i den grad ikke publikum på sin side.

Senatoren, der selv kommer fra staten, støtter en nyligt underskrevet lov, der gør det muligt for stater at nægte 'Title X' (titel 10, red.) til de såkaldt familie-planlægningscentre.

Det skriver Business Insider.

Politik - 28. mar. 2017 - kl. 19:45 Hemmelig pagt smadrede Trumps prestigeprojekt

Se også: Eksperter: Et kæmpestort politisk nederlag for Trump

Den økonomiske støtte, som 'Title X' giver disse centre, er med til at sikre millioner af amerikanske kvinder - med lav indkomst - støtte, når det kommer til prævention og abort.

Loven, som gør det muligt for stater at nægte denne 'Title X'-støtte, blev underskrevet af USA's præsident, Donald Trump i torsdags - sidste uge - samme dag, hvor Flake skulle til mødet i Mesas rådhus.

Her var der dog en ung kvinde på 16 år ved navn Deja Foxx, der var voldsomt uenig i senatorens holdning. Og dømmer man efter videoen - så er publikum enige med hende.

Trumps talsmand, Sean Spicer, er kommet med nogle uheldige udtalelser siden tiltrædelsen. Her undskylder han for den berygtede Hitler-udtalelse (Video: AP)

Se klippet, hvor Foxx sætter Flake på plads, over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen