Se klippet: Trump præsenterer lov, men rumlegende kan ikke holde masken

Buzz Aldrin havde utroligt svært ved at finde en neutral grimasse under Trumps tale. Det er der kommet en morsom video ud af

Se det morsomme klip her. Video: AP, redigering: Peter Boier
Følg Samfund

Der går ikke mange dage mellem, at Trump rammer medierne af forskellige årsager. Nogle gange fordi han får gennemført noget politik, andre dage for at skrive bizarre opslag på Twitter eller videoer af ham selv, der wrestler med et CNN-logo (Se den i artiklen her:).

Trump amok i ny video: - Det er en trist dag

Nu ryger han så i medierne igen, da han fredag afholdt et pressemøde for at underskrive en ordre, der genopretter 'National Space Council' under ledelse af vicepræsident Mike Pence. 'National Space Council' er et råd under præsidenten, som varetager rum-anliggender for præsidenten - ved siden af NASA. Det blev nedlagt i 1993 og har været lukket ned siden da.

Til pressemødet, hvor Trump ville underskrive ordren om at genoprette rådet, havde han blandt andet inviteret Buzz Aldrin, en sand rum-legende, der var på den første måne-mission sammen med Neil Armstrong og altså anden mand med fødderne på månen i historien, med.

Anders Samuelsen om Trump: - Han må tage sig sammen NU

Men Buzz Aldrin er vist ikke helt på linje med Trumps ord under præsentationen. Den 87-årige tidligere astronaut himler med øjnene, griner og ser decideret undrende ud under Trumps tale.

- På et tidspunkt i fremtiden kommer vil til at kigge tilbage og spørge 'Hvordan gjorde vi det her uden rummet?', spørger Trump for eksempel på et tidspunkt, hvorefter Aldrins mimik siger alt. Trump giver nærmest alt æren til rummet, fremfor at nævne videnskabsmændene og ingeniørerne der har gjort arbejdet - folk som Aldrin, for eksempel.

Se den fantastisk sjove video herover.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.