Se lægernes røntgenbilleder: Sexlege der gik HELT galt

En kaffedåse, deodorant, æg og en lighter er blandt de ting som patienter har fået opereret væk fra endetarmen, afslører australsk videnskabelig afhandling

Se et udpluk af de mærkværdige genstande, folk har fået opereret ud af endetarmen. (Fotos: Radiopaedia / CC)

To australske røntgenlæger, Dr. Henry Knipe og Dr. Frank Gaillard fra Royal Melbourne Hospital, er gået i dybden med en videnskabelig afhandling om, hvordan man behandler patienter med fremmedlegemer i endetarmen.

Her ses de små nitter tydeligt på røntgenbilledet af Vince' mave. Verden på vrangen Hund åd støvle: Det kunne man se på røntgenbilledet

I den offentlige afhandling medfølger en række røntgenbilleder, der afslører, at folk kan finde på, at proppe lidt af hvert op i bagen.

Blandt de objekter lægerne har været nødt til at fjerne med operative indgreb finder vi - blandt meget andet - en kaffedåse, en deodorant, æg, samt en lighter.

Hvordan denne kaffedåse endte her melder historien intet om. (Foto: Radiopaedia / CC)
Hvordan denne kaffedåse endte her melder historien intet om. (Foto: Radiopaedia / CC)
 

Den internationale afhandling konkluderer, at en stor del af fremmedlegemerne er kommet på afveje i patienternes nedre regioner på grund af sexlege.

Hos enkelte ældre mandlige patienter er objekterne stukket op for at massere prostata og endelig er nogle få af objekterne blevet slugt og har kørt hele vejen gennem systemet, indtil de har sat sig fast i endetarmen.

Her er det et æg, der er kommet på afveje. (Foto: (Foto: Radiopaedia / CC).
Her er det et æg, der er kommet på afveje. (Foto: (Foto: Radiopaedia / CC).
 

Se flere af de bizarre røntgenbilleder i slideshowet øverst i denne artikel.

1 af 2 Hvordan denne kaffedåse endte her melder historien intet om. (Foto: Radiopaedia / CC)
2 af 2 (Foto: Radiopaedia / CC)
0 kommentarer
Vis kommentarer