Se listen: 25 Fona-butikker lukker

Som en del af en redningsplan må 25 Fona-butikker dreje nøglen om. 31 overlever

Tidligere på måneden kunne Fona fortælle, at de gik i betalingsstandsning. Se klip fra pressemødet her

For at Fona-kæden kan fortsætte med at eksistere fremover, bliver 25 butikker lukket inden for nærmeste fremtid, mens 31 får lov til at overleve. Det skriver selskabet bag elektronikkæden i en pressemeddelelse.

Lukningen af butikkerne sker efter, at F Group A/S, der står bag Fona, 1. februar anmeldte en rekonstruktion ved skifteretten, samtidig med at kæden gik i betalingsstandsning.

Det betød siden, at sagen skulle behandles torsdag ved skifteretten, og her godkendte kreditorerne ledelsens redningsplan, og dermed blev Fona ikke erklæret konkurs. Til gengæld fik ledelsen mandat til at gennemføre den redningsplan, som altså nu betyder, at 25 butikker skal lukke.

Lukningen af butikkerne vil ske over de næste få måneder, og det betyder samtidig, at omkring 300 af kædens i alt 975 medarbejdere bliver opsagt. Af de godt 300 ansatte er cirka halvdelen funktionærer, mens resten er timelønnede.

Driften i de resterende 31 Fona-butikker fortsætter som hidtil.

Mens arbejdet med lukningen af butikkerne foregår, vil der fortsat blive forhandlet om et salg af resten af kæden. F Group A/S forventer at have en afklaring i løbet af fire uger.

Interaktivt element

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen