Se lufthavnsrapperens musikvideo

Videoen af en lufthavnsansats afskedsrap er på kort tid blevet et hit på nettet. Her kan du blive klogere på lufthavnsrapperen, Sudan, og se musikvideoen til hans sang 'SELVFED'

Se lufthavnsrapperens musikvideo

Her kan du se og høre musikvideoen til 'SELVFED'

Videoen, hvor den unge Sudan rapper passagerer ombord på en flyver i Billund Lufthavn er blevet en stor succes. Gate coordinatoren havde sidste arbejdsdag, og det fejrede han med en rap, der sendte alle afsted med et smil på læben.

Sudans fulde navn er Sughnanthran Kulasakaram, og han er i sin fritid rapper og DJ.

Efter han er stoppet i Billund Lufthavn, arbejder han på GLS' hovedkontor i Kolding. Han er dog stadig fritidsrapper og -DJ.

Sådan fejrede Sudan sidste arbejdsdag

En drøm, der gik i opfyldelse

Sudan havde længe drømt om at rappe over lufthavnens højtaleranlæg, og hans kollegaer havde plaget ham om det længe. Efter en tur til Tyskland var sangen skrevet.

- Jeg røg på den afgang, som jeg nævner i teksten, 841, så jeg kunne få den sunget. Det var en kæmpe oplevelse, og en drøm, der gik i opfyldelse, fortæller Sudan begejstret.

De rejsende var da også glad for at få rappen med på vejen fortæller Sudan.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her er den unge rapper, der er blevet en succes på nettet

Fantastisk modtagelse

- Da de gik forbi mig klappede de mig på skulderen og sagde det var godt gået, siger lufthavnsrapperen.

Det er dog ikke et engangstilfælde. Sudan rapper og er DJ i sin fritid. Han har haft stor succes til store tamilske og indiske bryllupper.

- Det var ved at tage overhånd. Jeg skal have tid til mit job, men jeg spiller stadig i weekender, siger Sudan, der er blevet overvældet af den positive respons, der er kommet på hans rap.

Sudan er desuden en del af selskabet IQON MUSIC. Hans rappernavn er Bullet og medvirker blandt andet på sangen 'SELVFED'.

SE MUSIKVIDEOEN TIL 'SELVFED' OVEN FOR