Annonce:
Annonce:

Se restaurantejers rørende brev til skralder

En rørende besked fra en restaurantejer til en person, der har ledt efter mad i en restaurants skraldespande, er gået viralt verden rundt.

En restaurantejer har opfordret en skralder til at tage imod et gratis måltid.
En restaurantejer har opfordret en skralder til at tage imod et gratis måltid.
Annonce:
Følg Samfund

Ejeren af metrorestauranten P.B. Jams i den amerikanske by Oklahoma City, Ashley Jiron, blev meget trist, da hun opdagede, at restaurantens skraldeposer var rodet igennem for madrester.

Opdagelsen tydede på, at en stakkel havde ledt dem igennem for at få stillet sulten, og det fik Ashley Jiron til at gå noget utraditionelt til værks ved at hænge en seddel op på restaurantens vinduer og skraldespande. Det skriver News Channel 4.

På sedlen kan man læse Ashley Jirons opfordring til skralderen, som går ud på, at vedkommende kan komme ind på restauranten og få et gratis måltid mad. Restaurantejeren skriver blandt andet:

- Du er et menneske og mere værd end et måltid fra en skraldespand.

Passager sender rørende takkebrev til pilot efter flystyrt

Annonce:

Selvom restaurantejeren Ashley Jirons endnu ikke har fået besøg fra den skralder, der har ledt efter mad i skraldespandene, nægter hun at tage sedlerne ned.

- Jeg tror alle sammen vi har været i en situation, hvor vi har haft brug for nogens hjælp og haft behov for en udstrakt hånd, og hvis jeg kan være den person, som udtrækker hånden for et andet menneske, vil jeg helt sikkert gøre det, siger Ashley Jirons til News Channel 4.

Hendes udstrakte hånd i form af sedlen har indtil videre resulteret i lutter ros fra hele verden på restauranten P.B. Jams' Facebook-side, hvor folk fortæller, hvor rørte de er over hendes initiativ.

9-årig sendte brev til Obama: Hvorfor er der ingen kvinder på pengene?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: