Annoncørbetalt indhold | Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Se SKAM-Noora og Twerk Queen i ærlig kondomvideo

Hvis du drømmer om at komme i nærkontakt med de to dejlige damer, er det en god ide, at have et kondom parat. Det er i hvert fald budskabet i de to videoer, som du kan se længere nede i denne artikel.

 

Kondom betyder respekt for Noora fra SKAM

Her fortæller Josefine Frida Pettersen, der er bedst kendt som Noora fra SKAM og danske Louise ”Twerk Queen” Kjølsen, som de fleste nok kender bagdelen på, hvorfor det er en rigtig god idé med kondom.

For selv om det måske kan være lidt bøvlet, så er der ingen tvivl hos Josefine Frida Petterson om, at kondomet er vigtigt.

-Man kan altid finde et kondom, og det handler også om samtykke og respekt for hinandens kroppe, fortæller den populære skuespiller, som du kan se mere til her.

Kondom giver frihed

Artiklen er sponseret af det nordiske kondomfirma, RFSU, der i flere film sætter på, at kondomet faktisk giver ekstra seksuel frihed.

I taxa efter kondom

Kondomet er netop vigtigt for mange i forhold til, om de føler sig trygge ved at have sex med en ny partner. Louise ”Twerk Queen” Kjølsen fortæller, at hvis den fyr, hun er sammen med, foreslår at bruge kondom, så ved hun, at han er ansvarlig, og alt er godt.

-Men hvis han ikke gør, så siger jeg, vi skal altså lige bruge et kondom her, fortæller Louise Kjølsen, og afslører, at hun engang var sammen med en fyr, der endte med at tage en taxatur på 45 minutter midt om natten for at købe en pakke kondomer.

Se Louise "Twerk Queen" Kjølsen fortælle om, hvorfor komdomet giver hende ekstra frihed.

Klamydia buldrer frem

Sex er dejligt, men det er ikke så fedt, hvis man får en kønssygdom. Og det sker desværre i stigende grad, og særligt er det klamydia, der spredes i sengen. I 2007 blev der i Danmark registreret 24.000 nye tilfælde af klamydia, og mindre end ti år senere var antallet steget med 10.000 til 34.000. Særligt for folk, der har et skiftende antal sexpartnere, er det en rigtig god ide at passe på sig selv og sin partner. Og det gør man med kondom.

Vi glemmer kondomet

Videoerne med de to damer er lavet af kondomproducenten RFSU, og formålet er ganske enkelt, at få flere danskere til at huske kondomet. Danskerne er nemlig de dårligste i Norden til at bruge kondom første gang, de er sammen med en ny partner. Herhjemme er det faktisk kun hver fjerde, der husker gummi, første gang de er i seng med en ny person, og det er særligt de unge under 36 år, der dyrker ubeskyttet sex.

Stigning i kønssygdomme

Og det er ikke så smart, for der er flere gode grunde til at bruge kondom. Mens p-piller og anden prævention beskytter imod uønsket graviditet, så er det kun kondomer, der beskytter mod kønssygdomme.

Så det er en rigtig god idé at passe på sig selv og sin partner, særligt hvis man har et skiftende antal sexpartnere. For sex er dejligt, og med kondom behøver man ikke bekymre sig bagefter, hverken om kønssygdomme eller uønsket graviditet.

#Dearcondom

Kendte personer fra de nordiske lande smider tøjet for en god sag!

Det sker i kampagnen #dearcondom, som er et RFSU initiativ, der
stiller skarpt på kondomet og vores komplicerede forhold til det.

I filmen kan man blandt andet se den norske skuespiller Josefine Pettersen, som
spillede Noora i SKAM og den svenske thaiboxer Sanny Dahlbeck rulle rundt og
boltre sig på en eng. Den danske kropsaktivist Twerk Queen Louise bevæger sensuelt
hofterne på dansegulvet, fotografen og kunstneren Arvida Byström har sex
med to mænd, og sangeren Peg Parnevik finder den hurtige kærlighed midt på
festivalpladsen.

Du kan se filmen øverst i artiklen.

Kilder:
Ugeskrift for Læger og RFSU.

Artiklen er sponseret af RFSU.

Advertisement

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere